Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Полтавою психічно неврівноважена жінка викликала міліцію на неіснуюче вбивство

24 червня 2012, 15:59
Дата ефіру/події: Неділя, 24 червня 15:59

Сусід розстріляв сусіда! На таке резонансне вбивство в селищі Рибцях, під Полтавою, примчали оперативники. Утім, шукати вбивцю не довелося, адже жертва зустріла міліціянтів живою і неушкодженою. Та як виявилося - виклик був ані п'яним жартом, ані помстою після сварки.

Чоловіка розстріляли з автомата, він лежить на подвір'ї в калюжі крові! Таким повідомленням мешканка селища Рибців підняла на ноги чи не весь райвідділок Полтави. Сталася трагедія - у правоохоронців не було жодного сумніву.

Ігор Середа, співробітник Київського РВ міліції м.Полтави:

Дана громадянка чітко назвалася, назвала свою адресу мешкання і при розмові поводила себе адекватно і вела себе, як нормальна людина.

На місці оперативники остовпіли від шоку. Першим зустрічати озброєних до зубів міліціянтів з будинку вийшов сам "розстріляний" чоловік.

Віктор Вікторович, "розстріляний":

Я прийшов - нікого немає вдома, жінки немає вдома, дивлюся - хвіртка відкрита, двері відкриті. Я закрив хвіртку, включив телевізор і дивився. Собака загавкала. Дивлюся, ваші співробітники лізуть через паркан.

Подружжя тверезе, спокійне і навіть не сварилося. Ніяких злих жартів - пояснила дружина чоловіка, щойно повернулася від сусідів. І сама приголомшена - все бачила, як наяву.

Світлана, заявниця:

- Просто я не знаю, что-то мне такое, страсть какая-то пошла в голову, что вроде в мужа стрелять начали. Я побежала к соседу, говорю: Вася, помоги! Забежал в хату. Говорит, да, Света, Вити нет, все открыто, может, его уже убили и увезли.

Жінка зізналася, подібні видіння з нею вже якось траплялися. Тоді відповіді на їхнє походження шукали в психіатричній лікарні. На обстеження відвезли і цього разу. Але вже наступного дня відпустили, прописавши заспокійливе. Утім, міліціянти наголошують: в "холостих" виїздах завжди є головна небезпека.

Володимир Пасічко, співробітник Київського РВ міліції м.Полтави:

- В той час, поки наші працівники міліції з'ясовують обставини неіснуючого, як у даному випадку, правопорушення, їхньої допомоги можуть потребувати інші люди, від їхнього запізнення бодай на одну-дві хвилини може залежати життя потерпілих.

Тож перш ніж пожартувати з міліції, або комусь полоскотати нерви озброєним нарядом, правоохоронці радять добре подумати. Утім, у разі реальної небезпеки не гаяти ані секунди і телефонувати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.