Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Колишній служитель церкви відкрив бордель у Луганську

24 червня 2012, 16:02
Дата ефіру/події: Неділя, 24 червня 16:02

Не лише душу, а й тіло варто лікувати! Допомагати стражденним у цьому вирішив колишній служитель церкви в Луганську. До того ж - у досить ориґінальний спосіб: відкрив бордель.

Масажний салон "Афродита". Мішки реклами, дорога поліграфія. До свого нового бізнесу 38-річний луганець узявся з ентузіазмом. Але справа не клеїлася - ані клієнтів, ані професійних масажисток. Тож до прейскуранта чоловік вирішив внести послуги популярніші - інтимні. Вже іншим чином почав і персонал підшукувати.

Надія, затримана:

- Мы с подружкой гуляли как-то. К нам подошел молодой человек и предложил подзаработать, то бишь в массажном салоне предоставлять интимные услуги.

Трохи подумавши, дівчата погодилися. Місце роботи в центрі, ніяких планів мінімум. Та всі надії на "комфортне і дороге" працевлаштування луснули, щойно переступили поріг. Звичайна двокімнатна квартира: в одній - жити, в іншій - клієнтів приймати.

Надія, затримана:

- От дня на день не приходилось, ну я думаю, человека 2-3 в день было. Брал он с этого с нас процент, работали мы с ним 60 на 40.

300 гривень - масаж, 500 - інтим, 700 - усе разом. Трійцю безробітних дівчат такі ставки цілком задовольняли. Швидко навчилися, як і агресивних клієнтів приборкувати - напохваті скалки і сковорідки. Єдине, що насправді шокувало жриць кохання - бордель організував помічник священика. Щира віра - не завада, запевняв оперативників колишній дяк, а полишити церкву скрута змусила.

Затриманий:

Все из-за трудностей в финансовой ситуации, скажем так. Кредитов было много, решил немножко заработать, ну, как видите, ничего не получилось.

Якщо жити - то в центрі, пішки не ходити - то хоча б на скутері. На всі забаганки взяв 4 кредити. Як борги повертати - божому служителеві доведеться міркувати нині за ґратами.

Михайло  Пілавов, слідчий Ленінського РВ міліції м.Луганська:

- По данному факту следственным отделом возбуждено уголовное дело ч.2 ст.303 Уголовного Кодекса Украины. Санкция данной статьи предусматривает лишение свободны на срок до 7 лет.

У такий фінал чоловік не вірить. Спокутувати свої гріхи пропонує каяттям та обіцяє надалі більш леґальну справу – можливо, в артисти податися або до лона церкви повернутися.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.