Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Донецький міліціонер знущався над затриманим за допомогою кийка

26 червня 2012, 13:59
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 червня 13:59

Правоохоронці-збоченці. Донецький дільничний, вибиваючи свідчення із затриманого, використовував кийок не за призначенням. Після внутрішньої екзекуції підозрюваний перетворився на постраждалого і потрапив до лікарні.

Михайло не пам'ятає, скільки часу провів у міліційному відділку. Туди він потрапив за вживання пива в громадському місці.

Юрій Бєликов, брат постраждалого:

- Почему весь город пьет пиво тоннами? По ТВ передают, что его не хватает. Потом же это пиво выливается на газоны, кусты, розы, а на периферийном конце города за это убивают.

Таким - уже в лікарні, після спілкування з дільничним - чоловіка зняли на мобільний телефон родичі.

Людмила Костянтинівна, мати постраждалого:

Я когда зашла в больницу - он лежал весь синий, побитый, на лице ссадины. Я пошла к завотделением. Мне сказали, что всю ночь провозились с ним. Он был на грани.

Медики кажуть - постраждалий у вкрай тяжкому стані.

Володимир Торсунов, завідувач хірургічного відділення лікарні №14 м. Донецька:

Пациент поступил с клиникой перитонита. Дежурные врачи провели предоперационную подготовку. Имеется повреждение внутренних органов. Сегодня убрали 4 дренажа из брюшной полости. В течении еще 6 - 7 дней он будет находиться в палате интенсивной терапии, а потом, надеемся, что переведем в общую палату.

На лікарські засоби родичі щоденно витрачають близько тисячі гривень.

Юрій Бєликов, брат постраждалого:

На всю жизнь он остался инвалидом. Как минимум ближайшие полгода будет ходить с таким аппаратом. Стоимость приблизительно 500 грн. Сейчас я занимаюсь поиском этого аппарата. В обычной аптеке они не продаются, только под заказ и в определенный период.

Аби не було зайвих запитань, прес-служба міського управління міліції сама поширила коментар стосовно дій правоохоронця.

Олег Коротких, керівник Петровського РВ міліції м. Донецька:

Пригласив сотрудника, были поставлены определенные вопросы, на которые тот ответил и проявил неискренность. Получив диагнгоз из больницы о том, что гражданин получил тяжкие телесные повреждения и обосновано подозревается сотрудник милиции. Сотрудник уволен.

Міська прокуратура Донецька порушила кримінальну справу щодо перевищення посадових обов'язків. Її слідчі мають з'ясувати, і яким чином використовували міліційного кийка.

Василь Байрачний, заступник прокурора м. Донецька:

У человека есть повреждения внутренних органов, очень серьезные. Он прооперирован. То, что дубинка применялась - об этом свидетельствует и перелом ребра по позвоночной линии со стороны спины. Скорее всего, от удара дубинкой. Эти вопросы сейчас исследуются. Уже работал судебный медик.

Нині дільничний інспектор, якого підозрюють у знущанні зі збоченням, перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Якщо його провину доведуть, за те, що скалічив людину - наступні 12 років міліціянт може провести в колонії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.