Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині двоє 14-річних школярів врятували з води дівчаток

26 червня 2012, 14:16
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 червня 14:16

Двоє 14-річних школярів урятували дівчаток, що тонули. Така пригода сталася на Київщині, поблизу Білої Церкви. В екстремальній ситуації підлітки не розгубилися і спрацювали, як справжні професіонали.

Цим хлопчакам лише по14 років, але їхнім батькам уже є, чим пишатися. Школярі купалися в ставку, коли помітили дещо дивне. Чоловік напідпитку взяв на руки двох дівчаток та попрямував разом з ними до води. Пройшов кілька метрів углиб ставка - і зник.

Ярослав, рятівник:

- Він бере дівчат. Іде на глибину. Дівчата почали щось на нього на голову вилізать. І він, вони його трохи почали топить.

Василь, рятівник:

- Я плив із середини ставка до берега. Побачив, що хлопець їз двома дівчатами шов задки в воду, і він пішов на дно із дівчатами.

Не роздумуючи ані секунди, хлопці кинулись на допомогу.

Василь, рятівник:

- Підпливаю, вони почали захлинатися водой. Підплив і забрав одну, і Ярослав другу. Вони, бідні, аж плакали. Їм страшно сильно було.

Переляканих дівчаток школярі винесли на берег, та за секунду заходилися пірнати знову.

Ярослав, рятівник:

- Коли я їх виніс, я подивився, що когось не хватає, і вже тоді ми його почали шукать.

Василь, рятівник:

- Там була глибока яма. Ми ниряли, но ми того чоловіка не знайшли.

Скільки не пірнали - чоловіка так і не знайшли. Лише за кілька годин водолази підняли з дна тіло потопельника. Це місце для купання офіційно не облаштоване, тож і професійних рятувальників тут немає.

Володимир Антонюк, Озернянський сільський голова: 

-  Це місце - Виконкомом воно не прийняте для купання, так як це приватна власність. В принципі, місце для нормальних людей безопасне. Якби цей чололвік не був п'яний, він би був не втопився.

Юних відчайдухів, що врятували дівчаток, місцеві МНСівці увагою не оминули. 

- Дякую за роботу, проведення рятувальних робіт. Хай вам щастить. Всього найкращого!

Ці скромні подарунки нагадуватимуть хлопцям про їхній героїчний вчинок. А у врятованих дівчаток віднині з'явився ще один день народження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.