Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Через ДТП на Житомирщині розлилося 20 тон молочної кислоти

27 червня 2012, 10:26
Дата ефіру/події: Середа, 27 червня 10:26

Три  вантажівки не поділили дороги на відрізку Київ-Чоп, поблизу Житомира. Однією везли майже 200 тон молочної кислоти. Частина речовини вилилася просто на проїжджу частину.

У селі Кмитові неподалік Житомира  50-тирічний львів'янин на автомобілі ДАФ зіткнувся з двома припаркованими на узбіччі важковаговиками, водії яких вирішили перепочити й випити кави.

Водій припаркованого авта:

- Ми остановились, щоб піти поїсти. Напарник пішов, а я затримався в кабіні, і тут удар, зеркала залетіли в кабіну, потім він влетів в передній автомобіль і влітає в зупинку. Це буквально три секунди.

Після зіткнення вантажівка на швидкості врізалася і повністю зруйнувала автобусну зупинку, де, на щастя, не було людей. В ДТП постраждав лише водій-призвідник ДТП, якого затисло в кабіні. Чоловіка ушпиталили.

Максим Данчук, помічник керівника чергової зміни ТУ МНС в Житомирській області:

- Водія було дуже важко витягти. Ми майже півтори години його виймали. Тому що зверху лежала плита від зупинки. Вага плити десь близько 10 тоннн була.

Окрім того, рятувальникам довелося і ліквідовувати наслідки розливу молочної кислоти, близько 200 тонн якої винуватець аварії перевозив своїм ДАФом. На дорогу потрапила тільки десята частина речовини. До категорії небезпечних вантажів вона не належить.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Что б везти 200 тонн, надо 10 таких ДАФов, автор пишет чушь
Михаил 28.06.2012, 23:06 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.