Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині під час прийому напали на заступника мера

28 червня 2012, 09:55
Дата ефіру/події: Четвер, 28 червня 09:55

Небезпечна робота - заступник мера! На чиновницю з Донеччини напали просто під час прийому громадян. Інцидент стався в Красноармійську. Постраждала жінка нині в лікарні.

Після обідньої перерви на прийом до заступниці Красноармійського міського голови з питань ЖКГ прийшов чоловік. Бесіди, як такої, не вийшло - візитер без жодних пояснень ударив жінку по голові і кинувся тікати. Нападника затримали співробітники міськради і передали міліціянтам. Поки він у відділку.

Юлія Павловська, прес-офіцер Красноармійського МВ міліції:

- Выездом на место происшествия был установлен факт нанесения телесных повреждений Капинус Валентине Георгиевне. Сейчас проводятся следственные действия, в дальнейшем будет решаться вопрос о возбуждении уголовного дела.

Постраждалій одразу викликали швидку. Валентину Капинус ушпиталили.

Генадій Куроп'ятник, хірург Красноармійської центральної районної лікарні:

- Поступила пациентка с ушибленной раной головы. Обработали раны и производится дальнейшее дообследование: осмотр невропатолога, окулиста, рентген черепа.

Олександр Мещан устиг перекинутися кількома словами з нападником, але мотивів його дій так і не зрозумів.

Олександр Мещан, заступник Красноармійського міського голови:

- Все работники, на сегодняшний день, все в шоке, потому, что не понимают: что, как, откуда и по какой причине это пришло все.

У міськвиконкомі кажуть, що інциденту могло і не статися, якби на вході до мерії була охорона. Поки в держустанові щоденний День відчинених дверей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.