Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Майстер столичної СТО відгамселив молотком клієнта

28 червня 2012, 11:14
Дата ефіру/події: Четвер, 28 червня 11:14

В столиці сорокатрирічного киянина жорстоко побили молотком за те, що поцікавився перебігом ремонту авта. Дістав по голові та ребрах від майстра техстанції. 

Олександр нині вже потроху пересувається. Й поволі відходить від шоку. Хоча травм у нього на десяток рядків у довідці.

Олександр Воронін, постраждалий:

- Сильный удар по голове, врач сказал, если б до виска достал, то было бы смертельно, было сломано 3 ребра, одно вошло в легкие, гематомы, видно, по голове очень били, потому что все в синяках.

Отак сорокатрирічного чоловіка відгамселили на столичній СТО. Він туди завітав на прохання старшого товариша, щоби подивитись оком досвідченого водія - чому так довго ремонтують його машину.

Олександр Воронін, постраждалий:

- Дедушка говорил, что они что-то не то делали, мы зашли - я спрашиваю: а чего вы то не делаете, разговаривали минут 10, и потом кто-то ударил сзади и я просто ничего не помню.

А ось цей самий дідусь добре бачив й запам'ятав, що коїлося.

- Начал бить его молотком, кровищи было, все было в крови.

Бив чоловіка один з майстрів СТО. З якої причини - Микола Іванович навіть не уявляє.

- У нас не было даже планов, просто попросить, чтобы сделали машину.

Разом зі знімальною групою "Свідка" пенсіонер завітав до цієї майстерні. Вона розташована на вулиці Пухівській, в гаражному кооперативі. Але на воротах СТО - замок. А авто дідуся стоїть, як й раніше, мертвим вантажем.

Михайло Петренко, мешканець м. Києва:

- Это я на ней кусок хлеба зарабатываю, потому что у меня пенсия 1100 грн.

"Свідкові" вдалося поспілкуватися телефоном із механіком цієї майстерні: з напарником того, що бив Олександра. Він теж був свідком пригоди. Як водиться, у нього - інша правда.

- Приезжает качок - пацан накачанный, и тут начинается - ответь за слова.

Запевняє - молотком його колега лише захищався. Щоправда, чому першим ударив зі спини, не поточнив. Попри всі обставини пригоди в Деснянському райвідділку міліції кримінальної справи ще не порушили.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Наразі громадянину надано заяву на СМЕ, за результати СМЕ та також після результатів дослідчої перевірки буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

Олександрові ж ще місяців зо два реабілітовуватись. А він єдиний годувальник своєї родини. За що постраждав - і досі не втямить. Тим часом його кривдник - на волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.