Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ужгороді через електропомпу загинула школярка

4 липня 2012, 09:56
Дата ефіру/події: Середа, 4 липня 09:56

В Ужгороді під час відпочинку на річці від удару струмом загинула 16-річна дівчина. Ще одна - травмована. Школярки купалися поряд з басейном, облаштованим на березі.

Трагедія сталася вдень на річці Уж. Дівчата прийшли на пляж позасмагати та поплавати. Поряд був і надувний басейн ресторанного комплексу та штучний водоспад. Воду для них перекачували з річки електропомпою. За словами свідків трагедії, 10-класниці зайшли в річку якраз коли працював насос. Двоє дівчат одразу вискочили з води, а їхня подруга впала.

Іван, свідок:

- Ми прийшли десь у півчетвертої з дружиною. Чую, кричать там на бережкові, що допоможіть, дівчинка лежала униз головою, руки удоль тіла, ми її витащили на бережок. 

Врятувати дівчину лікарям не вдалось. Одна з її подруг дістала опіки. За попередньою інформацією, саме електропомпа стала причиною загибелі школярки.

Іван, свідок:

- Насос стояв поплавковий. Качав воду ось сюда, водопад робив, вже не робить, там вода була - вже нема.

Юрій Фурик, інспектор ГУ МНС м.Ужгорода:

- Попередньо, це від електрики, потім експерти визначать дійсно причину загибелі людини.

У прокуратурі міста нині вирішують, чи порушувати кримінальну справу. Втім, у МНС вже заявили: трагедія поблизу басейну ресторану - нещасний випадок, тож претензій до закладу, що облаштував штучну водойму, не має бути.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Юрій Фурик - старший папин синок-інспектор либиться коли говорить про смерть дівчини... УРОД !
Ярослав 12.09.2012, 09:10 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.