Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Донецьку розпочався суд над грабіжниками "ПриватБанку"

4 липня 2012, 10:26
Дата ефіру/події: Середа, 4 липня 10:26

У Донецьку почали розглядати справу про криваву бійню у відділенні "ПриватБанку". Нагадаємо, 29 грудня минулого року двоє чоловіків зайшли у приміщення фінустанови і вбили 5-ох людей, серед яких була вагітна жінка. Проте родичі одного з головних звинувачуваних, Максима Рудичева, продовжують стверджувати, що взяли не тих.

У справі про напад на відділення "ПриватБанку" головні звинувачувані - 30-річний Сергій Ломако та 32-річний Максим Рудичев. Вже одразу державні обвинувачі заявили, що наполягатимуть на найсуворішому покаранні для них.

Ольга Бондаренко, керівник відділу прокуратури Донецької області:

- Поскольку 2 лица, которые привлекаются к уголовной ответственности, обвиняются в совершении особо тяжких преступлений, санкция за которые предусмотрена - пожизненное лишение свободы, однозначно, при доказательстве их виновности будем ориентировать только на такое наказание.

Разом з ними на лаві підсудних мали опинитися ще троє людей - постачальники зброї і колега Рудичева по роботі. Проте, на попередньому слуханні підсудних не було. Тим часом мати одного з головних фігурантів справи - Максима Рудичева - не вірить, що її син міг холоднокровно вбивати. Каже - він не винен.

Наталя Рудичева, мати звинувачуваного:

- Я считаю, что прокуратура должна была предоставить 100% доказательства вины моего сына.

Та жодних сумнівів у провині підсудних не мають батьки вбитого охоронця Вадима Бондаренка.

Валентин Бондаренко, батько загиблого:

- Наказать их по справедливости. Тот, кто стрелял и угрохал столько, тому, ясное дело, расстрел. Остальные соответственно.

Наступне засідання суду відбудеться наприкінці липня.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.