Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині шукають зниклого таксиста

4 липня 2012, 11:08
Дата ефіру/події: Середа, 4 липня 11:08

На Львівщині вже шостий день шукають зниклого таксиста. Ігор Пак узяв пасажирів у центрі Львова біля фанзони близько 12-тої ночі у день півфінального матчу Іспанія -Португалія. Більше чоловіка не бачили ані рідні, ані колеги. Вранці його авто знайшли спаленим у селі Зимній Воді. Сам таксист зник. Правоохоронці порушили кримінальну справу і кинули всі сили на пошуки хлопця.

Двадцятисемирічний Ігор Пак працював секретарем у суді. Ночами підробляв таксуванням, розповідає його батько. На пасажирів очікував ось тут - у центрі Львова, біля Оперного театру, а на час ЄВРО - біля фанзони. Тут його востаннє і бачили. 27-го червня пізно ввечері він узяв пасажирів. Чи то було до дзвінка батькові, чи після - невідомо.

Володимир Пак, батько зниклого таксиста:

- В четвер вночі в 12 годині він до мене дзвонив додому. Ніяких ексцесів, щоб там якихось переживань, нічого не було. 

Ігор мав повернутися додому близько 2-ї години. У цей час хлопець зазвичай завершував роботу, розповідають рідні. Однак тієї ночі дружина його не дочекалася. Тоді ж припинив працювати мобільний - абонент уже був поза зоною. Близько сьомої ранку ось тут - біля лісу в селі Зимній Воді - знайшли спаленого Опеля. Він був у кюветі.

- Машина стояла тут просто якби її от звідси поставили туда, от якби з дороги поставили туда, так вона виглядала. Багажний був закритий, капот був відкритий, вона не була ні поруйнована, нічо.

Неподалік спаленого авта правоохоронці знайшли ключі запалювання та ліхтарик. А от мобільний телефон, обгорілу куртку та плед, які належали Ігореві, знайшли аж за 15 кілометрів звідси. Правоохоронці, залучивши внутрішні війська, курсантів та військовиків, прочесали всі навколишні ліси. Міліціянти обходять двори в найближчих селах.

Світлана Добровольська, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Різні пасажири можуть сісти в автомобіль. І, відповідно, це можуть бути і злочинці, і різний контингент. І злочинці. Мужчина напідпитку, люди. Які могли просто йому завдати шкоди. Їм або щось не сподобалося, можливо, не хотіли розраховуватися. 

Колеги таксиста припускають - Ігор міг стати жертвою неадекватних чи п'яних пасажирів. 

Степан, таксист:

- Не знати кого він взяв, знаєте. Не знати, яку компанію він взяв, чи вони п'яні були, чи вони обколені, чи їм гроші треба було. Знаєте, може хтіли ще випити чи там наркомани. Не хватало їм грошей може, знаєте. То я не можу сказати, що іменно там було.

Паралельно із правоохоронцями за пошуки зниклого взялися його дружина, батьки та друзі. Вони обходять двори у селі, де знайшли спалену автівку. Родичі сподіваються на допомогу селян.

Володимир Пак, батько зниклого таксиста:

- Якби люди подивились, кажда людина в Зимній Воді і Суховолі, подивіться, будь ласка, в свої підвали, чердаки, криші, може, він лежить і хоче помочі.

Міліціянти теж просять - усіх, хто хоча б щось знає про зникнення Ігоря Пака, телефонувати на 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
This is way better than a brick & mortar estabilshemnt.
Tarmanian 23.07.2012, 14:23 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.