Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтавській області парубок зґвалтував та вбив свою колишню вчительку

4 липня 2012, 11:22
Дата ефіру/події: Середа, 4 липня 11:22

Вона була його вчителькою, а він її убив. Педагога замордував 18-річний юнак на Полтавщині. Мало того, перед смертю жінку ще й зґвалтував. Бездиханне тіло 61-річної дружини на власному подвір'ї знайшов її чоловік.

Сергій Іванович, чоловік загиблої:

- Я так на коліна впав біля неї з лівої сторони і давай тако їй масажировать. Мацаю - а вона холодна, а я ще хочу, щоб вона жила. І в рот воздух пускав, не получилося нічого.

Чоловік невтішно ридає, розповідаючи, як знайшов мертву дружину. Одяг її був розірваний, на тілі виднілися рани від ножа. Односельці та рідні загиблої досі не можуть оговтатися від шоку. За що вбили шановану на селі жінку? Це питання нікому не дає спокою. 

Роман, син загиблої:

- Ну моя мама… Знаєте? Із лику святих була. Вона настільки була активною, в свої 60 років вона яке хазяйство дбала. Їй ніколи хвилини спокою не було. Постійно шось дбала, десь моталася, договорялася, постійно в роботі була. Вона цим жила просто. 

Наталія, сусідка загиблої:

- Авторитет вона мала в селі. Ніхто на неї ніколи не обіжався. Дуже хороша жінка, не скандальна. Працювала в школі. 

Педагог із чималим стажем, за іронією долі, дала дорогу в доросле життя і своєму вбивці. Коли той занадився на її подвір'я, щоби поцупити металевий дріт, жінка впізнала в злодюзі колишнього учня. 

Затриманий:

- Почала кричати - чого крадеш? Я був п'яний, вона схватила мене за петельки, почала теліпать. Я ненавмисне наніс удар ножем. Від удару ножем вона впала. 

Зрозумівши, що жінка більше не чинить опору, вбивця не розгубився та заходився шукати, чим би поживитися. 

Затриманий:

- Я обдивився, чи нема грошей в потерпілої. Але не було. Я знайшов телефон в неї в руці, забрав. Потім я не пам'ятаю. Пам'ятаю, що знімав штани з неї чорні.

Як ґвалтував колишню вчительку - 18-річний садист не пам'ятає. Та й чи була вона на ту мить ще живою - не знає. Міліціянти затримали вбивцю наступного після скоєння злочину дня. За ґратами парубок проведе від 10 до 15 років або й решту життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.