Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під час пожежі у Києві загинула жінка

5 липня 2012, 10:28
Дата ефіру/події: Четвер, 5 липня 10:28

У Києві внаслідок пожежі в квартирі ледь не загинуло троє людей. Лише завдяки небайдужості сусідів, що вчасно помітили дим та викликали вогнеборців, удалося врятувати жінку з дитиною. Однак ще одна постраждала померла від опіків ще до приїзду швидкої. 

Першими дим, що валував з цієї квартири, побачили сусіди. Одразу кинулися грюкати в броньовані двері. 

Ольга Миколаївна, мешканка будинку:

- Стукали всі, і сусіди там були з квартири 227, і ніхто не відкривав двері, а потом дітки вийшли на балкон і говорять - неначе там крики дитини було чутно. І начали нам ще сильніше стукать, і ніхто нам не відкрив двері.

Відімкнути двері змогли лише рятувальники, котрі прибули за кілька хвилин. У задимленій кімнаті, що майже не постраждала від пожежі, на ліжку спало двоє жінок - дочка та невістка власниці квартири. З ними ж була і чотирирічна дитина. Усіх одразу винесли надвір та приводили до тями до приїзду лікарів.

Олена Афанасіївна, сусідка:

- Пожарник, молодой парень, вынес и делал искуственное дыхание, спасал ребенка, а потом приехала скорая и отнесли в скорую. А потом вынесли эту невестку, всю обгоревшую, положили возле этой скорой, бо скорой же не было. Прям на землю положили, она вся была обожженная. 

Втім, цю жінку таки врятували, її ж родичку - не змогли. Що стало причиною трагедії - з'ясовують експерти. Ймовірно, займання спричинили пустощі дитини із сірниками. Маля гралося в кімнаті, поки дорослі спали.

Аліна Пляшечник, інспектор Святошинського відділу Держтехногенбезпеки м. Києва:

- На момент виникнення пожежі двоє жінок знаходились у кімнаті, яку вони замкнули зсередини, а дитина, мабуть для того, щоб не наробила шкоди. залишилась біля них. Тому ми припускаємо - поки жінки спали, дитина могла взяти сірники чи запальничку і гратися ними, від цього загорілась штора. Чому жінки не прокинулися від запаху диму -  невідомо. Втім, якби не сусіди, що вчасно викликали рятувальників, вчаділи б усі троє.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
И где видео?
Ольга 06.07.2012, 09:18 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.