Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Донецькій області шахрайка викрала та намагалася продати немовля

5 липня 2012, 11:19
Дата ефіру/події: Четвер, 5 липня 11:19

На Донеччині за 3 тисячі доларів продали немовля. У батьків забрали дитину, ніби-то підлікувати, натомість віддали іншій родині.

Ця історія трапилася в невеличкому місті Українську. До багатодітної родини завітала жінка, яка запропонувала батькам вивезти їхню новонароджену дитину на лікування до Донецька. Мовляв, маля замало важить для свого віку. Ті погодилися, але передчуття тривоги не давало спокою.

Віталій Кормелін, батько вкраденої дівчинки:

- Меня сразу насторожило, что… у меня вылетело сразу, чтобы она его не забрала. Я так сразу сказал. Она потом приезжала, созванивались, но на душе все равно было как-то неспокойно, а потом, когда оказалось, что ее в больнице нет, то вообще накрыло полностью.

"Доброчинниця", як і обіцяла, вивезла 3-місячну Карину до Донецька. Потому стала уникати зустрічі з батьками немовляти.

Світлана Кормеліна, мати вкраденої дівчинки:

- Она должна была приехать ко мне и мы должны были поехать за малышкой в Донецк. Позвонила ей, она ответила, что занята. Я говорю: давайте я буду в Донецке и там созвонимся, и я схожу за малышкой. Я приехала в Донецк, а она уже отключена.

Тож мати Карини вирішила сама навідатися до дитячої лікарні, але своєї дівчинки там не знайшла. Тоді жінка пішла до міліції. Правоохоронці швидко знайшли "добродійку" і замовників. Останні за дитину заплатили 3 тисячі американських доларів.

Олексій Борковець, перший заступник керівника Селидівського МВ міліції:

- Мы выехали, собрали материалы, в эту семью пришли, объяснили людям сложившуюся ситуацию. Семья довольно болезненно отреагировала. Ребенок этот был изъят.

Нині Світлана, Віталій та їхні п'ятеро дітей знову щасливі разом. Продовжують ремонт у квартирі. Тим часом слідчі з обласного управління міліції порушили кримінальну справу проти "доброчинниці". Шахрайці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Play ifnormatvie for me, Mr. internet writer.
Mariola 23.07.2012, 04:39 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.