Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві депутат побив інспектора ДАІ

5 липня 2012, 22:04
Дата ефіру/події: Четвер, 5 липня 22:04

Зробив зауваження синові депутата - опинився в лікарні. У столиці, на Європейській площі, нардеп Валерій Бабенко побив ДАІвця. Інспектор попросив сина парламентаря переставити авто, адже той припаркувався в недозволеному місці. Натомість дістав кулаком в око.

- Це зробила ця людина, народний депутат це зробив.

- Да, я зробив і ще раз зроблю, бо ви провокації робите.

- Так що, треба бити людину чи що?

Конфлікт між ДАІвцем і сином народного депутата спалахнув після того, як хлопцеві намагалися пояснити - паркуватися  на дорозі навпроти Українського дому неможна. 

Андрій Зіваєв, постраждалий інспектор ДАІ:

- Я намагався переконати його, що дійсно з даним паркуванням може виникнути ДТП, бо там закрите перехрестя, молодик, побачивши, що вже не в змозі зробити нам ніяких аргументів, він просто зателефонував по телефону і сказав, що йому тут перешкоджають, порушують його конституційні права, я так розумію, він дзвонив батькові.

Захищати сина одразу прибіг батько-парламентар, що якраз мітинґував біля Українського дому.

Андрій Зіваєв, постраждалий інспектор ДАІ:

- Я одразу представився, він сказав, що він народний депутат, але ніякого посвідчення не показував, і сказав, що даний автомобіль його і він буде стояти тут стільки, скільки він вважає за потрібне. 

За словами ДАІївця, ані депутат, ані його син документів на авто показувати не бажали. А після того, як правоохоронець пообіцяв викликати евакуатора, народний обранець пустив у хід кулаки.

Андрій Зіваєв, постраждалий інспектор ДАІ:

- Цей чоловік, що назвався народним депутатом, сказав: кого ти тут зібрався евакуювати, і наніс мені удар кулаком в обличчя. 

Від удару інспектор відлетів назад та вдарився об авто. Наслідок спілкування із депутатом - садна під оком і підозра на закриту черепно-мозкову травму.

Наталя Сторожик, керівник відділу ГУ ДАІ м. Києва:

- По-перше, одразу викликали і карету швидкої, і слідчо-оперативну групу Шевченківського району, яка власне на місці подій і відповідно опитала свідків, склала відповідні протоколи.

Нині ДАІвець перебуває в шпиталі. Його діагнозу медики поки не називають.

Наталя Охріменко, заступниця керівника шпиталю ГУ МВС у м. Києві:

- Стан його середньої важкості, в нього множинні діагнози, ми його обстежуємо і лікуємо.

Валерій Бабенко, народний депутат України:

- Можливо, я вдарив, я не можу цього заперечувать, але відбувалася загальна штовханина. Але нас достатньо швидко розборонили, і те, що я читаю сьогодні, що я там когось ледь не вдарив так, що він втратив свідомысть і отримав челюстно-лицьові травми, я думаю, це не відповідає дійсності. 

Син депутата Валерія Бабенка порушень зі свого боку не бачить, звинувачуючи в неправомірних діях ДАІвця.

- Я вийшов вже з машини - він каже, і вже почали на ти, я тебе, я тобі сказав і так далі. Я кажу - давайте все, я не на довго. Відійшов вже туди, і коли паркан переходив, він мене по ногах начав бити. 

Чи покарають народного обранця за рукоприкладство, вирішуватиме прокуратура. Втім, притягти до відповідальності людину із депутатським мандатом буде не просто.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Жиру бесятся мажорчики!
Ребята вступайте в МММ-2012, сможете заработать себе на достойную жизнь! Я, вон, недавно вложился, прошел всего месяц и я снял на 30% больше! Тоесть с 10 000 получилось 13 000))) Класс!
Всем платится от 30 до 75% В МЕСЯЦ!!!!
Пробуйте, ищите выход! Регистрируйтесь по ссылке sergey-mavrodi. com/?i=seeruser
Almaz 15.09.2012, 20:45 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.