Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці сталися дві ДТП

5 липня 2012, 22:52
Дата ефіру/події: Четвер, 5 липня 22:52

Смертельна ДТП сталася у столиці. Вночі на вулиці Теліги мотоцикліст так кудись поспішав, що на шаленій швидкості злетів з дороги просто в бетонного стовпа.

Розчавлений об стовпа двоколісний, калюжі крові на асфальті, понівечене тіло мотоцикліста. Ця жахлива аварія сталася близько опівночі на вулиці Олени Теліги.

Микола, свідок:

- Мы ехали по второй полосе, увидели, что мотоцикл догнал нас с очень большой скоростью с правой стороны.

Мотоцикліст обігнав Шевроле та на шаленій швидкості впоратися з кермом не зумів. Врізався спочатку в бордюр, а потім полетів у стовпа. Свідки розповідають - все сталося за лічені секунди. Вони одразу припаркували авто й побігли до постраждалого. 

Микола, свідок:

- Мы остановились в течении одной минуты, медицинскую помощь, но уже было поздно, я подошел, перевернул его, надеялся сделать искуственное дыхание, массаж сердца, но там уже ребер не было, просто мягкое все, все, это была уже сплошная каша.

Що підштовхнуло байкера до такого віражу - свідки не знають. Утім, знайомі загиблого припускають - причина одна. 

Олексій, товариш загиблого:

- Здесь, я думаю, скорее всего, он просто быстро ехал и было притирание с машиной, здесь я вижу вроде плавный поворот, но на большой скорости он совсем не плавный, и видно по следам масла, что он упал до того, как ударился о бордюр, он плыл по ровному асфальту, ударился о бордюр и потом уже об столб. 

Загиблому хлопцеві було 26 років. Досвід кермування мав невеликий. Після його загибелі товариш думає продати свого байка. 

Олексій, товариш загиблого:

- Буду продавать, потому что я за этот сезон уже увидел вот такую четвертую аварию, потому что я думаю, жизнь дороже, чем удовольствие от мотоцикла.

Правоохоронці ж нині з'ясовують усі обставини трагедії. Та вже відомо - мотоцикл, на якому їздив загиблий, зареєстрований не був. 

***
А це вже інша ДТП - на вулиці Щербакова. Тут не розминулися Фольксваген Транспортер та Деу Ланос. Водій німця рухався своєю смугою, як раптом авто різко вискочило на зустрічну. Деу, що мчав зі швидкістю 110 кілометрів за годину, зреаґувати на такий викрутас Транспортера не встиг. Тож нині обидвоє кермувальників в лікарні. Чому сталося лобове зіткнення - з'ясовують правоохоронці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ілюшака....((((((
..... 07.07.2012, 16:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.