Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львівській області пограбували АЗС

6 липня 2012, 00:02
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 липня 00:02

Нічне пограбування. Неподалік Львова двоє невідомих у масках вдерлися на автозаправку. Поранили із вогнепальної зброї двох працівників: касира та оператора. Стан першого вкрай тяжкий - він у реанімації. За його життя борються лікарі. Нападників шукає ледь не вся міліція області.

Оператор АЗС дістав поранення в ногу, коли намагався розгледіти номери автівки, на якій приїхали злочинці. Він розповідає - близько третьої ночі був надворі, коли нападники зайшли до зали автозаправки. Через вікно побачив, що всередині коїться щось не те.

Постраждалий оператор АЗС:

- Я дивлюся через вікно, бачу - двоє. Один менший, другий більший, в панчохах, біля каси. Я здивувався - нас вчили діяти в таких випадках. Дивлюся, він стоїть - оператор, касир - знає як діяти. Щоб не спровокувати їх, щоб не вистрілив. Побачить, що хтось заходить - стрельне.

Оператор каже - діяв згідно з інструкціями. На вулиці помітив авто і зметикував - воно чекає на грабіжників. Чоловік намагався розгледіти номери, та в цей час бандити вийшли з приміщення і помітили його. Одразу почали стріляти - влучили в ногу. Однак поранений зміг дійти до свого колеги.

Постраждалий оператор АЗС:

- Я зразу побіг до оператора, нажав тривожну кнопку, я дивлюся -ьвін лежить весь у крові, каса перевернута.

Нападники забрали з каси 2 тисячі гривень і прострелили касирові ноги. Його привезли до лікарні у вкрай тяжкому стані, із великою крововтратою. Нині він у реанімації.

Андрій Цвик, завідувач відділення Львівської міської клінічної лікарні:

- Він поступив з сильною крововтратою. Хворий, який знаходиться у відділенні - його стан ближчий до задовільного.

Міліція порушила кримінальну справу. Правоохоронці розраховують на допомогу населення. Грабіжників було троє - один із них водій. Злочинці втекли на легковику.

Світлана Добровольська, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Хто має інформацію, хто може допомогти в пошуку цих нападників, зателефонувати за телефоном 102, ми анонімність гарантуємо, просимо не залишатися байдужими.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.