Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Криму мати допомагала вбивці доньки

7 липня 2012, 16:56
Дата ефіру/події: Субота, 7 липня 16:56

Затримали вбивцю молодиці кримські правоохоронці. Спочатку вони шукали безвісти зниклу дівчину, однак згодом до відділку прийшов чоловік і повідомив, що він - злочинець, і на його руках кров.

Про зникнення 22-річної доньки до міліції заявила місцева мешканка. Правоохоронці одразу поїхали додому до зниклої, опитали її співмешканця, сусідів, але жодної інформації, яка б пролила світло на те, куди поділася молода мати, не дізналися. А вже наступного дня до цього самого відділку міліції прийшов чоловік і заявив - він убив людину.

В'ячеслав Динник, заступник керівника Лівадійського МВ міліції:

- Информация подтвердилась. Посреди комнаты лежит труп молодой девушки. Картина была ужасная, страшная. Горло было перерезано от уха до уха, полностью перерезано горло. На теле были видны множественные ранения от ножа.

Вбитою виявилася зникла дівчина. Та під час розслідування цієї справи оперативники засумнівалися в правдивості свідчень матері загиблої. Коли відтворили хронологію подій - отетеріли. Виявилося - обидві жінки, кинувши 7-місячне немовля вдома, пішли на пляж, де цілий день пиячили. Потім подалися до міського парку. Тут їх і побачив убивця.

Ігор Тощук, старший слідчий Ялтинського МУ міліції:

- Мужчина познакомился с матерью и дочерью, которые находились в пьяном виде в парке. После этого он пригласил их домой в гости с целью совместного употребления спиртных напитков.

Жінки з радістю погодилися. А після чергової дози спиртного поснули. Не спалося лише господареві. Коли 22-річна молодиця прокинулася, зловмисник накинувся на неї з ножем. Спочатку перерізав бідолашній горлянку, потім завдав ще кілька ударів у груди і живіт. Шум розбудив матір убитої. Та була настільки п'яною, що майже не розуміла, що відбувається. Вбивця змусив її завдати ударів ножем своїй дочці.

- Я еще говорю так: я ее убил, чтоб ты меня не сдала, наносишь ей удар.

Саме тому перелякана жінка не повідомила про вбивство в міліцію. На запитання про причину такої люті затриманий відповідає: в усьому винна горілка. Та у правоохоронців інша версія.

Ігор Тощук, старший слідчий Ялтинського МУ міліції:

- Следствие считает, что он мог совершить убийство только в результате того, что потерпевшая оказала сопротивление при попытке ее изнасилования. Также рассматриваются и иные версии, будет назначена СПЭ, которая даст ответ об адекватности его поведения.

Якщо чоловіка визнають осудним, йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Для затриманого це буде не перший тюремний термін. Він раніше вже відсидів 13 років за вбивство жінки і вийшов на волю лише дев'ять місяців тому.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Great stuff, you hleepd me out so much!
Luana 21.07.2012, 17:27 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.