Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Заради ноутбука на Харківщині хлопець зарізав колишню подругу

7 липня 2012, 17:08
Дата ефіру/події: Субота, 7 липня 17:08

На Харківщині молодик зарізав дівчину через ноутбук. Він запросив колишню кохану в гості - обіцяв допомогти опанувати новенький комп'ютер. Потім запропонував відпочити на природі: привів на місцевий пляж і вбив.

Міліція вийшла на слід убивці завдяки інтернет-листуванню. Колись парочка працювала разом, мали близькі стосунки, потім розійшлися. Змінили місце роботи. А за півтора року чоловік вирішив знайти колишню кохану.

Ігор Сенчук, заступник керівника ГУ МВС України в Харківській області:

- Около трех месяцев назад, в конце марта, интенсивно стал бывший друг искать ее через интернет. Вконтакте нашел. И последние переписки у них были о том, что девушка рассказывала, что купила новый ноутбук и не знает отдельными программами как пользоваться.

Ноутбук і став мотивом для вбивства - впевнені слідчі. Чоловік усе спланував: запропонував дівчині допомогу, заманив у гості, потім на пляж. Коли стемніло - кілька разів вдарив жертву ножем і покинув на березі помирати. Тікаючи, забрав комп'ютера, телефона й особисті речі. Коли повернувся додому - спробував відвести від себе будь-які підозри. Розуміючи, що правоохоронці легко дізнаються, до кого поїхала зникла дівчина.

Ігор Сенчук, заступник керівника ГУ МВС України в Харківській області:

- Сел за свой компьютер и начал пытаться себе делать алиби. Переписывался с нашей потерпевшей, писал: доехала она к себе домой или нет? По прибытию - я переживаю - позвони мне, напиши мне.

За добу, прихопивши лопату, чоловік повернувся до тіла жертви. Вже потім, коли його знайдуть і затримають, він зізнається в скоєному і покаже міліції місце, де закопав убиту подругу. Повірити в таку жорстокість сусіди затриманого не можуть. Кажуть, той завжди був ввічливим та добрим хлопцем.

- Нормальный парень был… Не знаю, почему он так сделал…

За навмисне вбивство молодикові світить чималий термін ув'язнення. Та скільки просидить за ґратами - вирішуватиме суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Which came first, the poreblm or the solution? Luckily it doesn't matter.
Ailyn 23.07.2012, 11:09 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.