Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Гайсині собака загриз дівчинку, поки мати розважалася

10 липня 2012, 21:17
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 липня 21:17

Cтрашна смерть дитини на Вінничині. Коли необачна мати розважалася із залицяльником, дворічну дівчинку загриз бійцівський собака.

Пошматоване псом тільце в калюжах крові в кущах. Так закінчилася для дворічної дитини поїздка до райцентру. Того вечора 23-річна матір двох малюків подалася до Гайсина, з собою прихопила доньку.

Прабабуся дівчинки:

- Ну вона, чи я знаю чого вона її туди повезла, я не скажу, чого вона її повезла, вона її якось возила там на качельки, чи може так поїхала, я не скажу, чи може їй щось треба було. Ну вона меншу дитину взяла з собою, а малого лишила тут так. Ну да, вже з мамою і татом лишила тут.

Втім, у райцентрі молодицю цікавили не лише каруселі. Там охоронцем одного з підприємств працював її залицяльник. Поклавши дитину спати у сторожці, мати з коханцем кудись пішла.

Мати дівчинки:

- Там двері получаються, знадвору вони не закриваються, а він двері не підпер, а вона вийшла. А я не думала, обично вона не встає ноччю. А тоді вона вийшла.

На плач дівчинки, котра вночі шукала маму, одразу прибіг бійцівський пес, який охороняв територію. Що було далі - страшно навіть уявити. Агресивний собака загриз дитину. Та ненька й коханець про це дізналися лише вдосвіта.

Мати дівчинки:

- Ми посиділи там, тоді пішли обратно подивилися, і пішли дальше сидіти, а тоді вже я йому колі сказала, щоб пішов він подивився туди до неї, він сказав що її там немає. Ми її шукали, аж тоді вже під деревом найшли.

Врятувати дівчинку вже було неможливо. Відповідати за страшну смерть одразу за двома статтями - невиконання материнських обов'язків та залишення дитини в небезпеці - доведеться горе-неньці.

Андрій Піхоцький, керівник Гайсинського РВ міліції Вінницької області:

- В даний час вирішується питання щодо порушення двух кримінальних справ відносно матері та відносно охоронника по статті 135 відносно обох. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років, по статті 166 відносно матері - санкція статті передбачає від двох до п'яти років позбавлення волі.

Стафордширського тер'єра, що загриз дитину, поки зачинили. Тепер його бояться і самі охоронці. Що робити з ним далі, поки не знають. Міліція ж підготувала припис місцевим комунальникам з вимогою вжити заходів щодо агресивної тварини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Естественный отбор. Собаку жалко. Пострадает из-за глупости быдла.
Ога 10.08.2012, 13:37 ответить
Таких матерей расстреливать нужно!
Гость 12.07.2012, 19:42 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.