Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Івано-Франківську викрито наркоманське кубло

11 липня 2012, 23:20
Дата ефіру/події: Середа, 11 липня 23:20

Використані шприци - у вікна мешканцям міста. Правоохоронці Івано-Франківська схопили на гарячому майже два десятки виробників і розповсюджувачів зілля. З грішми й самим товаром.

Ось затримані наркоторгівці. Гурт чоловіків і жінка. Ацетильований опій вживали самі і продавали всім охочим. Від клієнтів просто відгону не було.

Затриманий:

- Почав колотись 10 років назад. Останній раз коловся сьогодні зранку.

- Куди?

- В пах.

Мешканці будинків розповідають - відколи скінчилися морози, страшно виходити надвір. Якщо не застають на лавочках наркоманів, які привселюдно колються, то знаходять уже використані шприци.

- Отут всюди валялися шприци, одній жінці у вікно навіть кинули шприци, вже використані.

Ольга Думанська, мешканка м.Івано-Франківська:

- Один ішов в аптеку, а вони всі тут сиділи на лавочці. Вони так чекали його вже, ну як воздуху. Він виходить тільки з аптеки, чи появляється на горизонті, махає їм, що є, вони оживають. Якщо нема, він махає, то вони зразу всі піднімаються, очевидно йдуть десь на другу точку.

Затримані спочатку все заперечують. Та вже за кілька секунд добувають із кишень наркоманське приладдя.

Затриманий:

- Прі мнє нічєво нєт і нє било, а ето нє майо, ето я нє знаю, ето вас нада спрасіть, шо ето такоє.

Якщо не було опіату, кажуть люди, все потрібне для кайфу купували неподалік в аптеці навпроти. Тут же й штрикалися. Власника закладу міліціянти перевіряють.

Валерій Шнуренко, керівник відділу БНОН в Івано-Франківській області:

- Згідно наших даних, які встановлені в ході досудового слідства, це якраз були очні краплі медиацил або тропікамід. У деяких випадках використовувались димедрол, свічки анальні, тобто це перелік лікарських засобів, який практично продається без будь-якого дозволу.

Продавців наркотиків тепер судитимуть. Аптекарів - оштрафують. Бо позбавити фармацевтів ліцензії за вільний продаж наркотично-небезпечних ліків не дозволяють вітчизняні закони.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.