Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині рецидівіст зґвалтував 9-річну дівчинку

12 липня 2012, 21:37
Дата ефіру/події: Четвер, 12 липня 21:37

Жахіття на Волині. Не встиг рецидивіст-тюряжник погуляти на волі і року, як знову зважився на кримінал. Та неабиякий - застосовуючи холодну зброю і грубу чоловічу силу, покидьок зґвалтував 9-річну дівчинку.

Вони заприязнилися по той бік колючого дроту. Один відбував покарання за бешкет, інший - за крадіжки. І хоча вікова різниця між чоловіками добрих два десятки літ, Микола й Сергій були нерозлийвода. Тож коли вже на волі молодший напросився на гостину до старшого, приятель лише зрадів. Почали з горілки, далі - пиво. Коли друзяки добряче захмеліли, пішли на прогулянку. Дорогою зустріли місцеву дітлашню. Старший приятель залишився чаркувати в сусідів, приїжджий - зголосився провести сестричок 6-ти та 9-ти років.

Олександр Кузьмук, слідчий Рожищанського РВ міліції:

- Цей злочинець вирішив їм допомогти. В ході цієї "допомоги" ввійшов у контакт з ними. Після чого заманив їх у будинок, де і зґвалтував старшу дівчинку, якій 9 років. В цей час молодша була у цій же кімнаті, оскільки після того, як він їх туди завів, злочинець, демонструючи ніж і приставляючи його до шиї меншої дівчинки, їх залякав. Тож дівчинка вимушена була залізти у шафу і знаходилася там, доки він скоював зґвалтування.

Коли екзекуція закінчилася, кривдник хутко зібрав усі свої речі і дременув у невідомому напрямку. Сестрички ж побігли додому і про все розповіли батькам. Ті одразу звернулись у міліцію. 

Олександр Кузьмук, слідчий Рожищанського РВ міліції:

- На місце скоєння злочину одразу виїхала слідчо-оперативна група. Були організовані пошукові заходи. І в цей же вечір злочинець був затриманий у селі Ольганівці, неподалік місця скоєння, на горищі хліва.

Нині ґвалтівник в ізоляторі тимчасового тримання. Йому 24 роки, раніше двічі засуджений.

Сергій Сосовський, керівник сектору Рожищанського РВ міліції:

- Він відбував покарання за злочини, передбачені статтею 296-ю. Перший раз він був засуджений і мав умовний термін покарання. А другий раз він був засуджений до п'яти з половиною років позбавлення волі. Відбував покарання на території Волинської, Рівненської і Львівської областей. 

Тепер - знову за грати. Утім, термін покарання буде значно довший: від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.

Микола, затриманий: 

- Скільки відбуду, стільки відбуду - мені все одно. Все. Я вже далі жити не хочу.

- А чому ви це зробили?

- Був п'яний сильно.

- Ви пам'ятаєте, що робили?

- Частково, мало що пригадується.

Слідство за фактом зґвалтування триватиме щонайменше тиждень, стільки ж працюватиме з постраждалими дівчатками психолог. Медики побоюються, що пережита наруга може позначитися на психіці дітей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.