Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині ловлять педофіла

13 липня 2012, 10:18
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 липня 10:18

На Київщині, в Борисполі, правоохоронці шукають збоченця. Солодун чіплявся до малюків, вихованців дитсадочків.

Увечері Людмила прийшла по доньку до дитячого садочка. Та замість традиційних радісних розповідей малої почула страшні речі. Якийсь незнайомець облизував дитину.

Людмила, мешканка м. Борисполя:

- Зашёл неизвестный и начал непристойно приставать к моему ребёнку. Я не буду рассказывать подробности, но ей показывал то, чего не можна детям видеть. Начал снимать шортики моему ребёнку. В итоге ребёнок расплакался и побежал к воспитателю.

Це сталося опівдні, і матір дивує, що про інцидент довідалася від доньки. Вихователі й завідувачка закладу чомусь не спромоглися повідомити її про збочення. Мало того, в міліції про нього дізналися від самої Людмили.

Людмила, мешканка м. Борисполя:

- Завсадика сказала, что она звонила в милицию, но никто не брал трубки.

Подейкують, керівництво садочка вирішило приховати жахливий випадок. Адже інші батьки про збоченця в закладі взагалі не чули. 

Вікторія, мешканка м. Борисполя:

- Перший раз чую.

- Ви в цей садочок ходите?

- Так.

- І нічого не чули?

- Ні. Взагалі нормально було, ніяких інцидентів до цього не було.

У міліції також сумніваються, що до них телефонували. І за шість годин фактично втратили можливість упіймати солодуна теплим слідом. Та, виявляється, розпусник встиг побувати в іншому закладі.

Світлана Коломієць, помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Опитано свідків, зараз втановлюється особа, складається фоторобот. Під час перевірки було встановлено, що ця особа з'являлася в іншому садочку. В інші заклади були направлені повідомлення, що така особа може з'явитися. З метою профілактики повідомлені директори, щоби вони в разі появи зверталися до міліції.

Людмила планувала водити до садочка доньку все літо. Та тепер лишила її вдома. Малій шукають психолога, бо після пережитого вона погано спить і боїться повертатися до закладу. Мама сподівається, що міліція таки впіймає збоченця.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.