Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську син зарубав сокирою батька-садиста, а потім розчленував та закопав тіло

19 липня 2012, 10:52
Дата ефіру/події: Четвер, 19 липня 10:52

Трагічно закінчилася родинна сварка в Луганську. Боронячи матір, син сокирою вбив батька. Та найбільше вражає те, що парубок зробив із ним потім.

Покірна, вірна дружина, син-відмінник на останньому курсі інституту, власний невеличкий бізнес, коханка. Та все це голову родини не тішило.

Затриманий:

- Он был просто недоволен своей жизнью, отец, типа: верни мне жизнь, чем он недоволен - я не знаю.

Сварки - на сніданок, обід і вечерю. Про коханку знала й покірно мовчала дружина, інколи не витримували й намагалися допомогти сусіди.

Сусідка:

- Это была не семья, это я не знаю, что было. Он постоянно ее бил, она кричала днем и ночью. Кричит - пойду на помощь, он меня выдворил и сказал: иди, убью и тебя. Это был не человек, его просто здесь боялись все.

Тож до міліції на бешкетника ніхто не скаржився. Жінка лише замазувала нові синці. У справи батьків припинив втручатися й син. Того вечора вийти зі своєї кімнати його змусила раптова тиша - крики несподівано урвалися.

Затриманий:

- Он ее душил на диване. Там темно было. Мать уже почти не двигалась, только ногой там еще что-то дергала. Я попытался сдернуть с нее, но он больше меня, сильнее.

Що робити, підказали розкидані поряд інструменти батька: син схопив сокиру і тричі вдарив по голові кривдника. На кілька днів у будинку запанував спокій.

Леонід Пантикін, заступник керівника Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- В дежурную часть Жовтневого райотдела поступило сообщение о том, что ушел из дома гражданин. Сообщение сделал его родной брат. 

Пішов після сварки й не повернувся. Цій версії дружини й сина оперативники не повірили - у брудній квартирі до блиску вимито лише в одному з кутків кімнати, звідси ж раптом зник диван. Врешті молодик зізнався - батька вбив, розрубав на шматки й закопав у різних частинах міста. Нині парубок твердить - наче марив і нічого не тямив. І психічний стан, і мотиви, і всі деталі розправи вивчають експерти. Затриманому загрожує не менше 10 років за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
правильно сделал молодец!
нискажу 11.12.2016, 15:54 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.