Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові мажор побив вагітну дружину, перехожих та міліціонерів

24 липня 2012, 10:46
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 липня 10:46

Схоже, лаври жінконенависника Романа Ландика не дають спокою іншим мажорам. У Львові брутальною поведінкою відзначився Олег Бокало - небіж радниці Президента Ганни Герман. Він побив трьох дівчат, зокрема власну вагітну дружину. Перепало і правоохоронцям, яких викликали свідки інциденту.

Ось цей кремезний молодик, якого ведуть до суду правоохоронці, тридцятирічний Олег Бокало. Позаду - його товариш, який теж брав участь у нічній бійці. Обох затримали біля львівського нічного клубу, що в мікрорайоні Сихові. За словами міліціянтів, Бокало знущався на вулиці зі своєї вагітної дружини. Троє випадкових свідків - двоє дівчат та хлопець - заступилися за жінку. Однак і самі потрапили під гарячу руку. Вгамувати бузувіра ледве вдалося правоохоронцям. У бійці з ними Бокало застосовував биту пляшку.

Світлана Добровольська, керівник відділу ГУ МВС у Львівській обл.:

- Коли приїхали на місце події працівники міліції, бійка далі продовжувалася, були вже втягнуті і ті працівники міліції. Під час цієї бійки була травмована одна слідча. Зараз в жінки закриту черепно-мозкову травму діагностовано, струс мозку і забої тіла.

У клубі, біля якого все сталося, про бійку знають із інтернету. Власник закладу і однокласник Олега Бокала розповідає - товариш відпочивав тут тієї ночі. Однак поводився спокійно, на дружину руки не здіймав.

Назар Білінський, власник клубу:

- Це катастрофічна брехня, я не розумію, хто це робить і для чого. Ну, я десь там догадуюсь, що Олег Бокало має відношення до Анни Герман. Ну це хочуть пропіарити якось так. Ну, то що пишуть, це неправда, це брехня. Такого не було.

Поспілкуватися із постраждалими від рук Олега Бокала журналістам "Свідка" не вдалося. У лікарні розповіли - вранці після інциденту біля нічного клубу до них зверталися троє: двоє жінок та чоловік. У них діагностувати садна та забої. Однак вони ушпиталення не потребували. Мало того, родичка однієї з дівчат повідомила, що її ніхто не бив.

- Вона ні до кого претензій не має.

- А її побили сильно взагалі?

- Вона претензій не має, ніхто нікого не бив.

За фактом бешкету міліція порушила кримінальну справу проти Олега Бокала та його товариша, котрі провели вихідні в СІЗО. Сьогодні Сихівський суд Львова випустив родича радниці Президента під грошову заставу - 76 тисяч гривень. Основною мотивацією такого рішення було те, що в затриманого вагітна дружина.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.