Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську двоє покидьків згвалтували дівчинку

24 липня 2012, 23:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 липня 23:30

Відсвяткували народження сина - зґвалтуванням! У Дніпродзержинську за ґратами опинилися двоє 22-річних молодиків. Їх підозрюють у сексуальній нарузі над неповнолітньою. Відзначивши неабиякий привід пиятикою, вони рушили на вечірню прогулянку містом, під час якої їм на очі потрапила 14-річна дівчина.

Того вечора 14-річна Ліза поверталася додому. За кількасот метрів від будинку її перестріли двоє п'яних молодиків. Заходилися залицятися. Діставши відмову, чоловіки вхопили жертву за горло та потягнули в лісосмугу.

Василь Матвійчук, заступник керівника Дніпровського РВ міліції м. Дніпродзержинська:

- 300 метров они оттянули ее в лесопосадку за микрорайоном, где под угрозой физической расправы ей было предложено вступить с ними в половую связь. Данный половой акт длился около двух часов.

Після знущань закривавлену дівчину відвели додому. Погрожуючи розправою, наказали все забути.

Василь Матвійчук, заступник керівника Дніпровського РВ міліції м.Дніпродзержинська:

- В ее адрес также прозвучали угрозы, если она дома кому-то что-то скажет либо позвонит в милицию, они знают, где она живет, они ее просто убьют.

Побачивши дитину в шоковому стані, батьки одразу зателефонували до міліції. За кілька годин ґвалтівників затримали. Свою провину вони повністю заперечили, мовляв, усе відбулося за згодою дівчини.

Підозрюваний:

- Вы понимаете, что Вы совершили тяжкое преступление?

- Я понимаю, но я не совершал тяжкого преступления.

- А как?

- Все было по обоюдному согласию. Девушку никто не тянул, никто там ей не угрожал абсолютно никак.

Однак численні експертизи свідчать про інше. Збоченці робили зі своєю жертвою все, що заманеться. Нині родичі підозрюваних усіляко намагаються владнати конфлікт з постраждалою стороною.

Володимир Голованов, родич постраждалої дівчини:

- Эти два слощавых ублюдка сидят сейчас и даже не чувствуют той ответственности, которая с ними может произойти. Никакие компромиссы, никакие договоренности с родственниками, которые атакуют сейчас нас в данный момент, предлагая там материальные средства и так далее, нас не интересуют.

Нині за фактом зґвалтування неповнолітньої порушили кримінальну справу.

Юрій Лях, перший заступник керівника Дніпровського РВ міліції м. Дніпродзержинська:

- Ответственность за данное преступление - санкция статьи от 7 до 12 лет.

Із постраждалою ж нині працюють медики та психологи. Найближчі кілька тижнів дівча проведе в лікарні, а після реабілітаційного курсу поїде додому. Та чи впорається дитяча психіка зі складним завданням, покаже час.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.