Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві охоронник банку дав відсіч грабіжнику

25 липня 2012, 20:43
Дата ефіру/події: Середа, 25 липня 20:43

Гроші, стрілянина і кров - черговий напад на столичне відділення банку. Вранці до приміщення забіг молодик, вистрелив у підлогу і наказав всім лягти. Проте, у відповідь відкрив вогонь приватний охоронець.

Близко десятої ранку спрацювала тривожна кнопка на пульті ДСО. Щось відбувалося в приміщенні цього банку. Один з відвідувачів раптово вихопив пістолета і зробив попереджувальний постріл. Далі традиційно наказав усім лягти на підлогу, а касирам - пакувати готівку. Натомість тамтешній охоронець одразу відкрив вогонь у відповідь, а потім ще й накинувся на розбійника.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Він вступив у двобій з цим нападником. В результаті виникла перестрілка. В охоронця також був револьвер під патрон флобера. В результаті обидва отримали тілесні ушкодження. На допомогу охоронцю прийшов директор цього закладу. Вдвох вони намагалися припинити агресію з боку нападника.

Цієї миті під'їхали й міліціянти.

Сергій Кришин, молодший інспектор Дніпровського ВДСО м. Києва:

- Побачили, як у приміщенні банку відбувається бійка між охоронцем та злочинцем.

За словами міліціянтів, у крові були всі. Охоронця забрала швидка. Знадобилася допомога й директорові філії. У бійці він зламав пальця. Нападника доправили до відділку.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Цій особі 23 роки, він є мешканценм Дарницького району Києва. І вже встановлена причетність до 2 нападів на банки, які сталися на початку травня та червня цього року. Загальна сума викрадених грошей 160 тисяч гривень.

Затриманий зізнався: щоразу добре готувався. Банки обирав зі слабкою охороною і взагалі без сигналізації. Проте цього разу не розрахував, що у відділенні є тривожна кнопка. До того ж не очікував такої реакції від охоронця.

Підозрюваний:- Выстрелил в пол, сказал: всем лежать. Дальше попытался забрать деньги, потом услышал выстрел. Охранник попал мне ближе к носу в зубы, а потом завязалася драка, получил по голове, чуть не потерял сознание.

Молодик виправдовується - постійно вмовляв себе не чинити такого. Та аутотренинґ результатів не давав. Тепер доведеться відповідати і готуватися до максимального терміну ув'язнення за всі подвиги.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.