Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У центрі Києва сталася пожежа

25 липня 2012, 21:29
Дата ефіру/події: Середа, 25 липня 21:29

Пішла на ринок і лишилася без даху над головою. У центрі Києва згоріла двокімнатна квартира. Постраждалих немає. Проте збитків - на тисячі гривень.

Густий чорний дим видно було здалеку. Горіло на 12 поверсі. Тож люди, що мешкали нижче, не одразу збагнули, яке пекло над ними.

Антон, сусід:

- Я выглянул с балкона, чувствую, тянет гарью. Думал, жарит кто-то что-то. Смотрю, горит. Выглянул - сверху куча дыма.

Імовірно, зайнялося на балконі. Вогонь швидко з'їдав пластикові вікна і поступово перекидався на сусідні помешкання. Палаючі рештки падали донизу.

Тож пожежникам довелося рятувати від стихії й перші поверхи. Складно було працювати й біля осередку займання. Господарів удома не було. Проте, помешкання оберігали двома міцними дверима.

Руслан Зайченко, заступник керівника відділу ГТУ МНС м. Києва:

- Довго відкривали двері, тому що там двоє дверей, поки розрізали бензорізом, то вогонь встиг розпоширитись. Під час пожежі ніхто не постраждав. Було задимлення, деякі мешканці самі покинули приміщення квартир, а деяких наші вогнеборці.

Їдкий дим заповнював й інші помешкання. Людей всередину не пускали. Дехто з криками проривався на порятунок домашніх улюбленців. І поверталися вже заспокоєними.

- Всё хорошо с собачками, живые, дыма нету, всё нормально.

Не поталанило сусідам згорілої квартири. Кого не закіптюжило, залило водою. Хто компенсуватиме багатотисячну вартість ремонтів - питання відкрите. Власниця згорілого помешкання - пенсіонерка. Та чи винна вона - невідомо. Причину займання з'ясовують експерти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.