Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі пастора звинувачують у розбещенні неповнолітніх

25 липня 2012, 23:53
Дата ефіру/події: Середа, 25 липня 23:53

Злочин з іменем Бога на вустах. У Маріуполі пастор Церкви Ісуса Христа розбещував неповнолітніх дівчат. Про бурхливе статеве життя панотця знали всі віряни, але боялися говорити через кару небесну.

Секс з неповнолітніми дівчатами був звичною справою для пастора. 60-річний чоловік не соромився виявляти свої збочені нахили і на загальних зборах. Мешканці будинків, розташованих поряд з церквою, не раз скаржилися на вірян. Дійства, які влаштовували там, називають вакханалією.

Галина Ткаченко, свідок:

- Это было шумно для нас, это было нагло. На мои замечания они реагировали иногда наоборот. Аура эта чувствовалась. Здесь собирались дети, и у них был взгляд нездоровый.

Парафіяни церкви жодним чином не могли заперечити діям пастора-збоченця.

Наталя Іванівна, колишня адептка Церкви Ісуса Христа:

- Брал расписки от девочек, что ему позволено прикасаться к ним в любых местах для исцеления. Со старух не брал. Только у молодых женщин и молодых девчат.

Микола Дорофеєв, колишній адепт Церкви Ісуса Христа:

- Девочки были еще несовершеннолетними и он растлевал их. Когда люди начинали говорить, что домогательства к девочкам, их просто выкидывали и больше не пускали в собрание.

Колишніх адептів церкви не лише не пускали на збори, а й погрожували.

Олег Звєрев, пастор церкви Царства Божого:

- Когда он начал приставать к моей жене, я выступил против этого прилюдно. После этого на меня начались доносы ему. После этого мне и моей жене начали угрожать изнасилованием, вывозом в лес и отрезанием всего, что только можно.

Залякане подружжя мусило на якийсь час сховатися в знайомих у Луцьку. У міліції кажуть, що підозрюваний 2000-го року вже був засуджений за розбещення неповнолітніх, але відбувся умовним покаранням.

Андрій Небитов, заступник керівника управління ГУМВС в Донецькій області:

- Получив 2 года лишения свободы, он тут же был амнистирован, соответственно не сделал правильных выводов и не стал на путь исправления. Фактически тяга к совращению несовершеннолетних у него осталась.

Пастора-збоченця затримали кілька днів тому, але нині він - у лікарні через проблеми зі здоров'ям. Медики вважають його стан задовільним. Журналістів до палати не пустили. В обласній прокуратурі наполягатимуть на арешті панотця-розпусника. Кривдникові неповнолітніх загрожує до трьох років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.