Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігові затримали викрадачів мопеда

1 серпня 2012, 22:22
Дата ефіру/події: Середа, 1 серпня 22:22

Нічну гонитву, як у гостросюжетному блокбастері, спостерігали мешканці Чернігова. Троє молодиків поцупили новенького мопеда і майже годину маневрували центром міста, намагаючись утекти від міліції.

Пізно ввечері Андрій повертався з роботи новеньким мопедом. Та  додому не доїхав якихось кількадесят метрів -  зупинився біля крамниці купити цигарок.

Андрій Новик, постраждалий:

- Вот на это место поставил мопед. Зашли в магазин буквально на 5-7 минут. Вышли, а мопеда на месте не оказалось.

Парубок кинувся шукати, та марно. Несподівана допомога надійшла від перехожих - люди повідомили, як кілька хвилин тому троє молодиків завантажили мопеда у мікроавтобус й зникли. Свідки назвалу марку і навіть номер авта. Кілька патрульних ДАІ виїхали на пошуки. Близько третьої ночі на одному з перехресть водій схожого за прикметами буса проігнорував вимогу інспекторів зупинитися й натиснув на газ.

Володимир Желіба, співробітник УДАІ в Чернігівській області:

- Сопровождалась погоня сиренами, но данный автомобиль не давал его обогнать, создавал разные аварийные ситуации на проезжей части, после чего мы его завели в тупик.

Зрозумівши, що справи кепські, троє п'яних парубків вискочили з автівки й кинулись тікати. Та бігали недовго.

Володимир Желіба, співробітник УДАІ в Чернігівській області:

- В момент их задержания нами применялась физическая сила, потому как они создавали сопротивление. После чего они были доставлены в медучреждение на освидетельствование.

Зловмисниками виявилися місцеві нероби. Чому накинули оком на чуже добро, до пуття пояснити не змогли. Вже наступного ранку вони повернули поцуплений мопед господарю, а правоохоронцям дали підписку про невиїзд. За групову крадіжку трійці світить 5 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.