Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Киянка ледь не загинула через газову духовку

3 серпня 2012, 22:10
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 серпня 22:10

Газова духовка мало не вбила свою господиню в Оболонському районі Києва. Постраждала в усьому звинувачує Київгаз, працівники якого підключали плиту. Ті ж виправдовуються: мовляв, жінка не вміє користувалися побутовими приладами.

Минуло три тижні, а Вікторія й досі боїться підходити до плити. Після інциденту вона вперше наважилася відкрити духовку. Адже минулого разу мало не загинула.

Вікторія, постраждала:

- Когда я наклонилась поставить противень в духовку, полыхнул огонь прямо в лицо взрывом. Были ожоги лица первой, второй степени и ожоги роговиц глаз.

Дівчина нарікає на працівників Київгазу. Адже за три дні до нещасного випадку майстер підключив нову плиту.

Вікторія, постраждала:

- Продемонстрировал рабочее состояние поверхность плиты, всё нормально, духовку не показывал в рабочем состоянии.

Після інциденту Вікторія звернулася до прокуратури. Там ініціювали перевірку.

Петро Болдирев, заступник керівника Оболонського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Імовірною причиною на даний момент встановлено, що це технічна несправність газової плити. На даний момент зясовується питання щодо порушення чи відмови в порушенні кримінальної справи, але ж на даний момент скоріше працівники Київгазу, які не до кінця перевірили дане обладання.

Натомість у Київгазі свого працівника виправдовують. Щоправда, зустрітися з журналістами "Свідка" відмовилися - надіслали до редакції листа. Стверджують: то жінка щось напартачила. Мало того, про вибух нічого не знають.

- Інформація про спалах при користуванні газовою плитою у нас відсутня, оскільки до аварійної служби Київгазу ніхто не звертався.

Дівчина заявляє: розмова була, і не одна.

Вікторія, постраждала:

- В довольно резкой форме ответили: они не считают своей виной. Они кричали: мы приедем, оформим это как утечку газа.

Та поки що газівників на поріг не пускає. Хоче, аби спочатку експерти з'ясували справжню причину. По тому прокуратура має вирішити, порушувати кримінальну справу проти комунальників чи ні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.