Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

За 50 гривень молдаванин зарізав пенсіонера на Вінничині

3 серпня 2012, 23:20
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 серпня 23:20

Вбивцю самотнього пенсіонера затримали правоохоронці на Вінниччині. Життя сімдесятиоднолітнього інваліда коштувало 50 гривень. Саме на таку суму "збагатів" громадянин Молдови.

Закривавлене тіло дідуся знайшов його сусіда. Чоловік прийшов провідати самотнього інваліда. Уся хата була в крові - загинув старенький від ножових поранень. Загиблий ще в дитинстві втратив батьків, все своє життя працював бібліотекарем, був доброю й порядною людиною.

Віктор Свинарчук, Йосипівський сільський голова:

- Людина обслуговувала сама себе, готувала собі їсти, прала. Він багато літератури перечитав.

Злочин, що шокував усе село, правоохоронці розкрили за кілька годин. Швидко встановили особу підозрюваного і вже ввечері його затримали.

Ганна Олійник, керівник сектора УМВС України у Вінницькій області:

- При спробі покинути територію Вінницької області працівники міліції затримали 36-річного підозрюваного у місті Жмеринка на залізничному вокзалі. Цей чоловік неодноразово був судимий, двічі відбував покарання за скоєння злочинів на території Молдови, один раз він був засуджений на території України.

Зловмисник приїхав у село два місяці тому, жив у співмешканки, ніде не працював. Після скоєного прийшов до жінки і все  розповів. Погрожуючи їй розправою, змусив мовчати.

Валентина, співмешканка підозрюваного:

- Не дай Бог, каже, я почую, каже, я посиджу ті 15 років, все одно приїду сюди, заріжу і тебе теж.

Вже в ізоляторі затриманий розповів - на злочин пішов з корисливих мотивів. Прийшов до будинку самотнього пенсіонера вночі, сподіваючись позичити гроші.

Затриманий:

- Дальше мы начали скандалить, спорить, я был выпивший, на столике лежал нож.

Нелюд зарізав беззахисну людину за 50 гривень, старенький наручний годинник та дешевий мобільний телефон. Це все, що вдалося знайти в оселі вбитого. Затриманому загрожує 15 років в'язниці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.