Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові перегони "крутих" автомобілів закінчилися страшною аварією

3 серпня 2012, 23:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 серпня 23:30

Двоє людей стали жертвами вуличних гонщиків у Харкові. Лексус змагався у швидкості з Рендж Ровером, і раптом їм на дорозі трапився Ланос. Зіткнення було неминучим, адже японська люксова автівка їхала зустрічною. Після жахливого зіткнення водій-винуватець утік.

Жахливе зіткнення Лексуса з Ланосом бачили десятки людей. Вони розповідають: дорогою наввипередки летіли дві іномарки.

Ольга Перцева, свідок:

- Ехали наперегонки две машины - Лексус и Ренж Ровер - и, получается, Лексус выехал на встречную и ударил Ланос лоб-в-лоб. Лексус загорелся, Ренж Ровер доехал до "Тополька", развернулся, подъехал, забрал пассажиров из Лексуса и уехал.  

Ударом Ланос викинуло на узбіччя, машину так зім'яло, що діставали водія і пасажирку рятувальники - довелося різати метал.

Руслан Погонцев, свідок:

- Выбраться самостоятельно он не мог. Его очень сильно зажало. Ему перебило очень сильно ноги, у него было лицо в крови. Он кричал: мне очень больно, хотя вроде как его даже обкололи врачи.

Травмована й пасажирка ДЕУ. В обох постраждалих - численні перелами, забиття, ушкодження внутрішніх органів. Лікарі оцінили стан дівчини як стабільний, а от  водія - як критичний. Від шаленого удару Лексус загорівся, але пожежні швидко загасили полум'я. Та й людей в машині вже не було. Свідки кажуть: кермувальник і пасажир іномарки взагалі не постраждали. Принаймні, вони змогли втекти з місця аварії.

Руслан Погонцев, свідок:

- Да, убежал водитель и пассажир Лексуса. Их пытались догнать. Насколько мне известно, даже одного из них поймали. Но подъехал на помощь к ребятам из Лексуса Ренж Ровер - забрали их и увезли на машине.

Жодних коментарів харківські правоохоронці поки не надають. У ДАІ посилаються на відділ розслідування ДТП, там - відсилають до прес-служби. Офіційна інформація скупа: порушено справу, особу водія Лексуса ще не встановили, адже номери на авті  фальшиві. Розшук триває.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Shiver me tmibres, them's some great information.
Oguz 25.08.2012, 09:39 ответить
номера крутейшие дальше не куда,сто пудов выданные (проданные) самими же мусорами и ...липовые,ПАДЛЫ!!!
Артём 09.08.2012, 09:39 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.