Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську молодик забив цеглиною пенсіонера

7 серпня 2012, 21:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 серпня 21:25

На Дніпропетровщині опинився за гратами син відомого у Дніпродзержинську адвоката. 25-ти річного молодика підозрюють у навмисному вбивстві людини з бешкетницьких мотивів. Посеред білого дня при багатьох свідках він цеглиною позбавив життя незнайомця, вдвічі старшого за себе.

Конфлікт між п'ятдесятиоднорічним пенсіонером та 25-річним молодиком виник біля однієї з крамниць у Дніпродзержинську. Обидва були напідпитку. Хтось щось образливе сказав або не так подивився - і почалося. Парубок провокував бійку, але за порадою приятелів зголосився першим попросити вибачення та потиснути руку.

Віра, дружина вбитого:

- Подошел к нему, пожал руку. А муж говорит: так что, можно уже уходить? Я пошел домой. Он говорит: иди. Он сзади, говорят, подбежал, его толкнул. Он упал. Он приподнялся. Он схватил кирпич, ударил его прямо в висок со всей силы.

Закривавлений чоловік спробував підвестися, та ліпше б він цього не робив. Нелюд добивав свою жертву жорстоко.

Віра, дружина вбитого:

- Он взял еще один кирпич или половину кирпича и ударил, говорят, с такой силой, что тут кто на первом этаже был, говорят, что слышали прямо аж хруст такой. Конечно, наверное он сразу и скончался. Потом его оттянули в сторону и прибежали меня позвали.

Сівши в автівку разом із друзями, вбивця зник з місця злочину, але ненадовго. Оперативники опитали свідків, дізналися його ім'я та прізвище. Потім зателефонували батькові зловмисника, що є відомим у місті адвокатом, запропонували не ускладнювати становища.

Ігор Івко, в.о. керівника карного розшуку Дніпродзержинського МУ міліції:

- После комплекса оперативных мероприятий нами были созданы такие условия, что подозреваемый был вынужден просто прийти и самостоятельно сдаться.

Тепер на допитах молодик просто мовчить. Розуміє, що кожне зайве слово може йому лише зашкодити. Сподівається на пом'якшувальний вирок, бо має двомісячну дитину.

Олександра Таран, ст.слідчий Дніпродзержинського МУ міліції:

- Отказался от дачи показаний на основании 63 статьи конституции Украины, но факт причинения телесных повреждений подтверждает и поясняет, что действительно нанес удар кирпичем.

Дружина вбитого сподівається на справедливе покарання, хоча й розуміє - люблячого чоловіка та батька це не поверне.

Віра, дружина вбитого:

- Он убил человека, по-подлому, сзади, который его не трогал. За что он его убил? Что ему не понравилось, что он на него не так посмотрел или что? Так значит, то, что я потеряла своего мужа, сын мой потерял отца, значит, это нормально, а то, что у него ребенок. Какого он может воспитать ребенка? Это подонок! Я не считаю его за человека.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
You have the monopoly on useful ifnomraiton-aren't monopolies illegal? ;)
Jose 23.08.2012, 04:00 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.