Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному юнаки затримали грабіжника

8 серпня 2012, 22:05
Дата ефіру/події: Середа, 8 серпня 22:05

У Рівному жертвою грабіжника можна стати навіть посеред білого дня. Таке горе, приміром, спіткало 52-річну Світлану. У неї з шиї парубок зірвав золотого ланцюжка і стрімголов кинувся тікати. Допомогли спантеличеній перехожій небайдужі свідки.

Світлана вийшла з маршрутки. Невідомий хлопець - слідом, і якийсь час простував поруч. Коли отак дісталися кінця вулиці, супутник підскочив до жінки, зірвав з неї золотого ланцюжка й мерщій навтьоки.

Світлана, постраждала:

- Їхала в маршрутці, затарена товаром - овочами і фруктами, вийшла на зупинці, йшла собі спокійно, біля мене йшло хлопченя. Високе, худюсеньке, худюсеньке, тонюсіньке, в  шортиках. Пройшов мимо. Потім каже, тут Дом молитви видніється. Дійсно, там виднівся дім молитви. Різко повертається і хватає мене за цепочку - зірвав цепочку і побіг.

Жінка такого не очікувала, тож почала чимдуж кричати. На щастя, тієї миті поблизу опинилися юнаки, що поспішали на тренування. Вони машиною помчали за втікачем.

Владислав, свідок:

- Їхали з товаришем на футбол. Бачимо, жінка кричить: зірвали золото. Запитали, хто зірвав. Вона сказала - хлопець в голубій майці. Йшов з нею з маршрутки, питав, як пройти далі. Я побачив, що він тікав в сторону по цій дорозі, догнали його на автомобілі. Мій товариш Діма Мічуда вискочив, зловив його. Сказали: де золото, він сказав, що викинув. Ну тоді будеш говорити з міліцією - все. Переживав, щоб він Діму не порізав, коли Діма вискочив.

Правоохоронці, розповідають свідки, на місце події прибули за кілька хвилин. Підозрюваного у пограбуванні вони забрали, проти спритника вже порушили кримінальну справу. Золотого ланцюжка згодом знайшли в кущах.

Тамара Лисенко, керівник сектору УМВС України в Рівненській області:

- Затримано цього негідника, стосовно якого вже порушили кримінальну справу за статтею 186 - грабіж. Наразі цей зловмисник затриманий, знаходиться в ІТТ Рівненського МВ міліції.

Як з'ясували в міліції, підозрюваний вже відбував покарання за аналогічний злочин. Нині йому загрожує від чотирьох до шести років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.