Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Юні закохані з Київщини втекли від батьків

9 серпня 2012, 21:57
Дата ефіру/події: Четвер, 9 серпня 21:57

Андрій і Вікторія мріяли бути разом, та батьки були проти. Воно й зрозуміло, бо дівчині лише 15-ть. Утім, закоханих заборони не зупинили. Певного дня вони просто зникли. Тепер їх усі шукають.

15-річну Вікторію та 19-ти річного Андрія розшукують вже тиждень. Саме сім днів тому обидвоє спакували речі у валізи й поїхали з селища в невідомому напрямку. Через заборонене кохання. Мати дівчини не вірила в почуття своєї доньки й була переконана - в такому віці про любощі годі й казати. Та всі вмовляння дитини виявилися марними.

Наталія Загородня, керівник відділу Васильківського МВ міліції:

- Мама дівчинки заборонила їм зустрічатися. Два місяці вони не бачилися і в результаті цього, напевне, вирішили залишити місце проживання.

Мати запевняє - бажала лише добра своїй дочці.

Тетяна Головань, мати зниклої дівчинки:

- Если хотите погулять, то придите у меня спросите, куда. То есть такого запрета не было. Но когда они уже начали прятаться от меня, тогда я им уже начала запрещать такие вот. Все-таки девочке 15 лет.

Вчителі місцевої школи шоковані. Вони й гадки не мали, що дівчина може зважитися на такий відчайдушний вчинок.

Людмила Висоцька, директорка школи:

- Для нас ця новина просто була приголомшлива. Ми ніколи не сподівалися на те, що може зникнути. Про цю дитину ми ніколи не думали, що вона може так вчинити. 

Дівчина покинула свого мобільного вдома. З миті зникнення вона жодного разу не зв'язалася з рідними. 

Наталія Загородня, керівник відділу Васильківського МВ міліції:

- Пошуки тривають. Проводяться всі оперативно-розшукові заходи. Залучаються всі служби з метою розшуку і встановлення місцезнаходження даних осіб.

Тетяна Головань, мати зниклої дівчинки:

- Викуля и Андрюшечка, если вы меня видите, слышите, у меня к вам большая просьба: найдите в себе силы, храбрость и мужество вернуться домой. Мы вместе с вами решим все эти проблемы. Мы очень ждем. Мама Андрея с ума сходит. Если я виновата, то простите меня, пожалуйста.

Батьки та правоохоронці звертаються до всіх громадян: усі, хто бачив цих молодих людей або має будь-яку інформацію про їхнє місцеперебування, телефонуйте на номери, що зараз на екрані.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
At last! Someone with real expreitse gives us the answer. Thanks!
Sumit 30.11.2012, 00:58 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.