Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві затримали озброєного злодія з фальшивими документами

10 серпня 2012, 00:06
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 серпня 00:06

Сьогодні на подвір'ї Міжрегіонального центру видавання паспортних документів стріляли. Спочатку з'явилася інформація, що вогонь відкрив обурений клієнт. Та в міліції пояснили - то була спецоперація.

Все відбулося дуже швидко. Вранці у дворі Міжрегіонального центру видавання паспортних документів, що в Бортничах, було чимало людей. Тож ніхто не зважив на чоловіка років 35-ти, що вийшов із приміщення. Потім пролунав постріл, перелякані відвідувачі кричали й розбігалися хто куди. Та вже за кілька секунд стрілець лежав долі.

Сергій, свідок:

- Человек здесь лежал, милиция. Мы прошли.

- Он что-то кричал?

- Нет, ничего не кричал.

Спочатку казали, буцімто чоловіка обурило обслуговування. Нерви не витримали, на порозі й почав стріляти. Та міліціянти спростовують усі чутки. Зазначають: за цим громадянином давно стежили, бо знали, що він незаконно зберігає зброю. Коли з'ясували, що має намір отримати закордонного паспорта і втекти за кордон, вирішити діяти.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Коли оперативник запитав його показати документа, чоловік повів себе неадекватно: намагався застосувати зброю. Він зробив один постріл, але не прицільний, жоден оперативник, жодна людина не постраждала.

Пошкоджено тільки піддашок офісу. Куля пробила металеву обшивку. І тільки дивом ні в кого не влучила, бо ж подвір'я невелике, а клієнтів було багато.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Наразі вилучено пістолет, вилучені документи, які, як з'ясувалося, підробні, на отримання паспорта.

Тож міліціянтам тепер доведеться з'ясовувати, звідки в підозрюваного зброя, і його особу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.