Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Через пустощі на атракціоні попав у реанімацію хлопчик з Харкова

11 серпня 2012, 00:00
Дата ефіру/події: Субота, 11 серпня 00:00

10-річний хлопчик знепритомнів унаслідок падіння з надувної гірки в Харкові. За інформацією лікарів, у малого - забиття головного мізку. Втішних прогнозів поки що медики не роблять.

- Только вчера установили ее! Он сегодня попросился: пойду покататься, попрыгать на батуте.

Дмитро бавився на надувному крокодилі з однолітками, двірськими та шкільними друзями. Хлопці розповідають: нещастя сталося, коли час, за який заплатили, збіг. 

Данило, свідок:

- Наше время вышло из батута. Мы все вышли, но удивились, почему нету Димы. Мы начали его звать. И потом Игорь увидел, как что-то промахнуло вниз. Оказывается, это упал Дима. Он залез на этого крокодила, залез на голову. Просто нечаянно соскользнулось, и он упал.

Хлопці кажуть - Дмитро залишився на гірці попри те, що їх вже попросили звідти піти. Друзям шкода приятеля, але вони визнають: він поліз туди, куди не слід. 

Ігор, свідок:

- Он полез… он порушил просто правила. Там правила на батуте написаны, что с челюсти нельзя прыгать, залазить. А тетя не смотрела, потому что там мальчика она принимала: он платил, чтоб он попрыгал там.

- Вот последнее: не прыгать с челюсти. А он вон, видите, вот это челюсть - он вот оттуда упал.

Велетенський крокодил - п'ять метрів заввишки - лежить здутий. Помпи вимкнули, коли сталося лихо. Та скласти й вивезти гірку до прибуття міліції не дозволили люди, свідки пригоди.

Тетяна Калашникова, свідок:

- Она была нормальная, можно было попрыгать. Но - возле дороги, с такими штырями возле надувной горки! Он мог же на метр, на полметра отлететь и всем бы телом на эти штыри! Тем более, он упал между двумя моторами. Он лежал между двумя моторами. Головой бы ударился об мотор - это уже б не кома, а смерть была бы.

Дмитро впав з висоти чотири-п'ять метрів - розповідають свідки. Побачивши, що хлопець не встає й не ворушиться, люди миттєво викликали швидку, намагалися допомогти самотужки. Нині малий у реанімації, і поки що рідним про його стан майже нічого не відомо. 

Людмила Бабиніна, бабуся постраждалого:

- Только что звонили из больницы, сказали, что в коме мальчик. Сказали, черепно-мозговая травма. Остальное ничего не говорят.

Був це нещасний випадок чи все таки недбальство - обставини з'ясовує міліція. Дізнається і про сам атракціон.

Вадим Шкуратовський, заступник керівника Комінтернівського РВ міліції:

- Пока у нас первоначальная информация, что ребенок сам пришел на этот аттракцион и упал с его самой высокой точки. Пока вся информация. Выясняем, кто собственник, на основании чего здесь находится, какие документы есть. Пока ничего, мы сейчас ждем владельца. Вот-вот должен приехать.

За три години після пригоди власник надувного крокодила на місці так і не з'явився. Спершу телефоном пообіцяв правоохоронцям привезти пакет документів. Згодом повідомив, що перебуваєя за містом і приїхати терміново не може.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.