Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті психічно хворий зґвалтував дитину

11 серпня 2012, 11:12
Дата ефіру/події: Субота, 11 серпня 11:12

Жах на Прикарпатті: психічно хворий та ще й п'яний юнак зґвалтував семирічну дитину. І вчинив таке під час весілля. Міліції довелося рятувати збоченця від натовпу розлючених селян.

Ніщо того дня не віщувало поганого. Дорослі пили за здоров'я молодих. Малеча бавилася на подвір'ї. Тому зникнення семилітньої дівчинки не одразу помітили. А коли відшукали - вжахнулися. Заплакану закривавлену дитину зустріли на дорозі. Вона розповіла, що дядько затис їй рота рукою, побив, затягнув до лісосмуги і поглумився з неї. Ґвалтівника знайшли миттєво. Лише приїзд міліції врятував його від самосуду.

Василь Гультайчук, керівник сектору УМВС Івано-Франківської області:

- Він ухилявся від розмов про те, що сталося. Там було знайдено на сорочці певні сліди, пояснював, що біля весілля його побили невідомі, після чого він пішов додому спати.

Люди неохоче розповідають про ґвалтівника. Кажуть - дивним був. Натомість мати хлопця не така стримана.

Галина Пилипчук, мати ґвалтівника:

- В документах всюди пише дебільність. Пише, ніби мав відсталість в науці.

Тепер уже відомо, що хлопець бував на особливому контролі медиків як психічнохворий. А того вечора ще й випив. Тепер шоковане село гуде. Мати постраждалої дівчинки прагне справедливості.

Галина Тимків, мати постраждалої дитини:

- Я навіть не можу сказати, бо тоже є дитина, як в любої мами є дитина, я хочу, щоб всьо було по справедливості.

Проти ґвалтівника порушили кримінальну справу, а самого закрили в ізоляторі. За двома статтями зловмисник може потрапити за ґрати на 15 років. Якщо, звісно, його визнають осудним.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.