Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Крадії з Тернопільщини вподобали бетонозмішувачі

14 серпня 2012, 23:02
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 серпня 23:02

Бетонозмішувачі - бажана ціль тернопільських злодюжок. Затримали двох крадіїв, що обкрадали будівельні майданчики. Парубки встигли скоїти, як мінімум, шістнадцять злочинів.

Викрадачі бетонозмішувачів. Таку екзотичну злодійську професію обрали двоє молодиків з Тернопільщини. Вигода була очевидною - товар цей потрібний на будь-якому будівництві, тож покупця знаходили відразу. Тим більш, продавали поцуплене за третину реальної вартості. Вдень злодюги нишпорили селами у пошуках новобудов, вночі - крали товар.

Постраждалий:

- Мішалка стояла отут. Вона була обв'язана пльонкою, а тепер на літо пльонку зняв з неї. Ранком стаю і бачу - чогось не хватає на дворі. Ну так зразу не прикинув, а так під обід дивлюся - мішалки не хватає.

Шукали злодії бетонозмішувачі, але при нагоді не гребували нічим.

Андрій Свинарчук, перший заступник керівника Чортківського РВ міліції:

- Подушки, покривала, одіяла, які після цього, роздирали і здавали викрадене пір'я на пункти прийому пір'я.

Хлопцям відповідно 19 і 21 рік. Працювати не збиралися. Кажуть - легко зароблене  збудило неабиякий азарт.

Андрій Свинарчук, перший заступник керівника Чортківського РВ міліції:

- Після того, коли вони отримали наживу для легких грошей і зрозуміли, що гроші можна витрачати на свій розсуд, на свій смак тратити великі суми в барах, ресторанах. Вони почали вдень придивлятися до об'єктів, де можна скоїти крадіжку.

Затриманий:

- Крали бетономішалки, збували одному таксистові і ще двом людям. Гроші я помало збирав, потім я їх загубив, можна сказати так.

Та один з затриманих нині каже - на криву доріжку штовхнула безвихідь. Мета, заради якої пішов оббирати інших, була шляхетною.

Затриманий:

- 10 травня я звільнився з армії, додому прийшов 12 травня. Мати мені сказала, що моєму татові потрібно робити операцію. Роботи ніде не було. Я рішив таким чином заробляти гроші.

Жертви лиходіїв у шляхетність затриманих не вірять. Правоохоронці - теж. Кажуть, спритників чекає кілька років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.