Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму доправлені у СІЗО троє телефонних терористів

15 серпня 2012, 00:44
Дата ефіру/події: Середа, 15 серпня 00:44

Два дні севастопольські правоохоронці рятували місто від вибухів. Виїзд саперів, евакуація людей і неабиякий переполох серед населення - все це спричинили банальні телефонні жартівники. Нині ж їхня черга лякатися - затриманим кмітливцям світить ув'язнення.

Свою назву севастопольський розважальний заклад "Арті-шок" відвідувачам продемонстрував на повну! Десятки озброєних до зубів оперативників переривають концерт реп-гурту - глядачі спантеличені. Це не навчання - все по-справжньому!

Олександр Гончаров, керівник УМВС України в м.Севастополі:

- В дежурные части к нам поступили сообщения о готовящихся взрывах. Сначала это было в Ленинском районе кафе "Арти-шок".

Евакуація, обстеження й зрештою висновок саперів - вибухівки немає. Далі нове завдання - пошук телефонних жартівників. Їх виявилося двоє - приятелі 16-ти та 21-го року. Молодший про небезпечні жарти із стражами порядку наче й не здогадується. Натомість розмову вести вже добре навчений.

Затриманий:

- Я не буду ничего говорить без моего адвоката, мне адвокат сказал, без него ни с кем не разговаривать.

Пішов до клубу за враженнями - пояснив мотиви друга старший "терорист". Виступ артистів не сподобався. Вирішив зірвати концерт. Але сам не наважився - попросив товариша.

Затриманий:

- Созванился со знакомым, ну и он попросил меня позвонить, ну и сказать, что по такому-то адресу заложена бомба.

- А почему вы согласились это сделать? Не сказали, пусть сам звонит?

- Не знаю, я не придал этому такой серьезности и не подумал о дальнейших таких...

Наступного дня правоохоронці знову напоготові. За повідомленням невідомого, з хвилини на хвилину у повітря злетить 9-поверхівка. Тисяча мешканців - на евакуацію, відключення газу й знову обстеження. Увесь цей час "терорист" тримає міліціянтів у напрузі.

Юрій Огняник, заступник керівника Гагаринського РВ міліції в м.Севастополі:

- Что характерно, данное лицо продолжало в режиме отправки смс общаться с работниками милиции, то есть на телефон дежурного продолжали поступать сообщения угрожающего характера, указывалось время, когда будет произведен взрыв, говорилось, что вот-вот нажмет кнопку и будет взрыв.

37-річний чоловік - бешкетник зі стажем. Тут і злісна непокора правоохоронцям, і насильство в сім'ї,  і навіть неправдиве повідомлення в міліцію вже було. Загалом сім притягнень до адмінвідповідальності. Цього разу дії пояснив романтично - усе заради уваги дівчини.

Затриманий:

- В этом доме проживает девушка, которая мне нравится, но она не отвечала на телефонные звонки. Я был выпивший сильно. Ну пиво выпил. Ну и решил вот так вот по-дурацки пошутить.

Усі троє наразі в СІЗО. Суворими попередженнями і лекціями "як не слід робити" їм вже не відбутися. За новим законом, ігри у мінерів потягнуть щонайменше на два роки тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.