Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Малолітні кати забили насмерть дівчинку у Севастополі

15 серпня 2012, 21:20
Дата ефіру/події: Середа, 15 серпня 21:20

П'ятеро на одного: в Севастополі діти до смерті закатували маленьку гостю. 4-річну дівчинку мати-одиначка на кілька місяців лишила в подруги, а сама подалася на заробітки за кордон. Приятелька ж виховувала п'ятьох власних дітей, а ті вороже поставилися до тимчасової мешканки.

Ввечері до 9-поверхівки примчала швидка - 4-річній дівчинці зле! Та медики безсилі. Це не хвороба і не нещасний випадок - причини загибелі дитини вражають досвідчених правоохоронців, яких викликали лікарі.

Юрій Огняник, заступник керівника Гагарінського РВ міліції м.Севастополя:

- Даже для работников милиции с таким опытом работы это вызывало шок - на полу в квартире лежал труп четырехлетней девочки, это было и лицо ребенка - синяки, ссадины - и ручки, ножки, все тело было, и даже в районе живота, все было в телесных повреждениях.

Дитя померло від набряку головного мозку - визначили судмедексперти. Хто забив дитину до смерті - слідство навіть не здогадувалося. Дівчинка проживала у квартирі тимчасово. За місяць-другий мала приїхати мама.

Костянтин Ципкало, керівник слідчого управління УМВС України в м.Севастополі:

- Мать потерпевшей оставила своей ребенка своей подруге присмотреть, а сама в начале июля выехала на заработки в другое государство, в Чехию.

Подруга - мати-одиначка: п'ятеро дітей, вагітна шостим. Поки жінка на роботі - дітлахи вдома самі. Порядки в оселі наводила старша, 11-річна донька.

Юрій Огняник, заступник керівника Гагарінського РВ міліції м.Севастополя:

- Она фактически руководила детьми: когда им вставать, ложиться спать, кушать, умываться. Так как потерпевший ребенок четырех лет был из другой семьи, он фактически был в семье изгоем.

Чужачку виховували силою. Рук прикладали всі - від старшої до найменшої, однорічної дитини. Били дверима, табуретом, диванною спинкою. Замордована дівчинка мовчала. Її кати старанно ховали синці за довгим одягом. З кожним днем побиття ставали жорстокішими.

Юрій Огняник, заступник керівника Гагарінського РВ міліції м.Севастополя:

- Активное воспитание перешло в ту стадию, что ребенку причинили значительные телесные повреждения, которые были уже несовместимы с жизнью. Ну, в настоящее время по уголовному делу проводятся большое количество следственных действий с привлечением психологов, педагогов.

Та результат слідства один - лише ОЦІНКА дій усіх учасників справи. Адже карати нікого - у кримінальному кодексі для малолітніх катів статті ще не прописані.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.