Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві терорист-пияк захопив у заручники продавчиню

15 серпня 2012, 23:10
Дата ефіру/події: Середа, 15 серпня 23:10

Небезпечна професія - продавець. У цьому переконалася мешканка Миколаївщини, яка влаштувалася до магазину. Вже в перші дні роботи жінка стала заручницею неврівноваженого нападника.

Олена тільки тиждень як влаштувалася продавчинею у магазин, що працює день і ніч. Що стане заручницею грабіжника, і гадки не мала.

Олена, продавчиня:

- Магазин у нас был уже закрыт. Я вышла на перекур, и за мною зашел молодой человек. Абсолютно невменяемый. Попросил, чтобы дала я ему водки. Отдел у нас ликеро-водочный закрыт. На что я ему, естественно, ответила, что у нас отдел ликеро-водочный не работает.

Коли до затуманеного алкоголем мозку дійшло сказане, чоловік розлютився. Відступати наміру не мав, тож почав тиснути на продавчиню. Жінка врешті-решт здалася.

Олена, продавчиня:

- Он вел себя агрессивно. Я дала ему водку. Он собрался уходить. В этот момент я вызвала милицию, потому что он как-то неадекватно себя вел.

Коли грабіжник побачив, як продавчиня комусь телефонує, запідозрив лихе. Кинувся за прилавок й відібрав мобільного. Дістав саморобну "заточку" й почав вимахувати нею перед обличчям жінки. Від нещастя її врятував своєчасний приїзд оперативників.

Володимир Воробйов, співробітник Миколаївського МУ міліції: 

- Вступил с ним в переговоры. Уговоривали, чтобы он прекратил свои хулиганские действия и уходил, просто уходил. Он не согласился, затребовал, как он сказал, что у меня есть заложница, пускай два человека уходит, вы оставайтесь. Пришлось мне остаться.

Маючи заручницю, грабіжник наполягав, аби правоохоронець викинув зброю. Страж порядку виконував усі вимоги неадекватного чоловіка, доки не приїхала підмога. Разом міліціянти нейтралізували лихочинця. Агресивний терорист-пияк перебуває за гратами, де й чекатиме на вирок.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.