Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині озброєний рецидівіст стріляв у міліціянта

16 серпня 2012, 00:20
Дата ефіру/події: Четвер, 16 серпня 00:20

На Луганщині лунали постріли. Спочатку невідомий стріляв у міліціянта, згодом правоохоронець - в озброєного чоловіка.

Олег каже, того вечора став випадковим свідком стрілянини в  центрі Станиці Луганської. Він вийшов з магазину і зупинився з товаришем. Аж тут побачив, як невідомий витяг зброю і почав розстрілювати двох чоловіків.

Олег, свідок:

- Оно вроде не видно было, чтобы кто-то попал. Видел, что в машину попали, а так незаметно было, что в тело попали или ногу.

- Крови не было?

- Не было видно.

Серед тих, в кого стріляли, був міліціянт. Поки снайпера відволікали, він побіг додому за зброєю.

Євген Соломін, кореспондент:

- Здійснивши кілька пострілів, невідомий намагався зникнути з місця подій. Проте втік недалеко. Його затримав все той же міліціянт, в якого той стріляв кількома хвилинами до цього.

Правоохоронець влучив у колесо автівки стрільця, й далеко той втекти не міг. Тим часом прибув наряд міліції.

Тетяна Погукай, керівниця відділу УМВС України в Луганській області:

- Имел место факт нападения на сотрудника милиции со стороні местного жителя 1975 года рождения, ранее судимого за грабеж, вымогательство и убийство, проведшего в местах лишения свободы более 12 лет.

На час затримання стрілець перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. В його машині виявили ще один травматичний пістолет.

Юрій Лінник, прокурор Станично-Луганського району:

- Согласно изъятых нами документов, все оружие, которое было применено, и лица, которые применяют, имеют соответствующее разрешение.

Нині триває перевірка щодо правомірності застосування праоохоронцем особистої зброї. Тим часом  проти нападника порушили кримінальну справу. Зацікавив прокурорів і той факт, як міг тричі судимий громадянин отримати дозвіл на травматичну зброю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.