Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканка Миколаївщини таємно закопала новонародженого

16 серпня 2012, 00:33
Дата ефіру/події: Четвер, 16 серпня 00:33

Власне дитя закопала в садку біля будинку 18-річна мешканка Миколаївщини. Дівчина стверджує - народила маля вже мертвим. Правоохоронці ж мають сумніви й чекають на результати судово-медичної експертизи.

От-от мала народити, натомість з'явилася вдома без ознак вагітності та дитини. Ця дивна метаморфоза вкрай здивувала сусідів 18-річної дівчини. Люди зателефонували до міліції - правоохоронці почали з'ясовувати, що сталося з немовлям.

Сергій Гуров, старший оперуповноважений УБОЗ у Миколаївській області:

- Была получена оперативная информация, что жительнца Березанского района родила по месту своей работы в ночное время и увезла на маршрутном такси в ящике к себе домой, и закопала на огороде.

Дівчина не приховувала: маля народила, але на світ воно з'явилося мертве.

Підозрювана:

- Случился выкидыш, я перенервничала, случилось все. Можно сказать, родила.

- Чего вы скорую не вызвали?

- Ну потому что у меня, во первых, на счету не было, а все отдыхали, я испугалась, что не могла никому сказать, и сама родила.

Зі слів породіллі, вона одразу зрозуміла, що з дитям щось не так.

Підозрювана:

- Ребенок кричал, не кричал?

- Нет, не кричал вообще.

- А как вы определили, что он мертв?

- Потому что он не дышал. Так определила, что он мертвый.

Тіло немовляти молода жінка привезла додому і таємно поховала в садку батьківського дому. Лише згодом розповіла все матері. Про пологи жінки нікого не повідомили - боялися, що їх звинуватять у смерті дитини. Адже породілля чомусь не перебувала на обліку лікарів.

Іван Жук, в.о. керівника Березанського РВ міліції:

- После осмотра останков данные останки его были направлены в судебно-медицинкую экспертизу для того, чтобы установить причину смерти и возраст ребенка.

Якщо експерти з'ясують, що дитина народилася живою, а її смерть була неприродною, молодій жінці загрожуватиме до 5 років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.