Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині колишній чоловік присвоїв квартиру дружини

17 серпня 2012, 22:41
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 серпня 22:41

Вірити нікому не можна, навіть найближчим людям. У цьому переконалася мешканка Київщини. Вона і досі не може відвоювати своє житло у чоловіка, який забрав усі документи на помешкання.

Менше року вони були разом. Від спільного життя - дитина й купа проблем. Лариса розповідає - її квартиру у Броварах продавали, коли ще не розлучилися. Тоді її ще коханий чоловік допомагав. На виручені кошти придбали помешкання у воєнному містечку в селі Семиполках.

Лариса Артеменко, постраждала:

- Но эту квартиру он оформил на свою маму. А нас потом поставил перед фактом, что якобы, так как она пенсионерка, там все в заявлениях у меня указано, и работает где-то при горадминистрации, процент какой-то низкий. В этих квартирных делах я не знаю, но какой-то процент там при покупке платится ниже пенсионерам, или что.

Та коли сім'я розпалася, усі документи на квартиру лишилися у чоловіка. Віддавати папери колишній і не думав, телефонні дзвінки ігнорував.

Олег Пантась, директор комунального підприємства:

- Дана сім'я стала заложниками от такої, будемо прямо казати - афери. Дані родичі відмовилися надавати їй документи, що ця квартира була куплена на її кошти.

Без документів та прописки жінка, двоє її дітей та онук будь-якої миті можуть опинитися на вулиці.

Олег Пантась, директор комунального підприємства:

- Дана сім'я проживає, проживає без всяких прав на дану жилплощу. Значить, в любий час власник квартири її може виселити з цієї квартири.

Відсутність прописки неабияк дошкуляє. Старша донька - Ганна - не може влаштуватися на роботу. 

Ганна Білоус, мешканка с. Семиполків:

- Все сразу смотрят на прописку. А где вы живете? Вы оттуда выписаны, а де вы щас находитесь? Вас на роботу никто не возьмет. Я вообще касиром по магазинам, а там работа с деньгами, соответственно, надо, чтобы была прописка, чтобы они знали, куда можна, если что вдруг, обращатся. Это не обьяснить.

- Квартира є, однак жити у ній неможливо. Після того, як ЖЕК відключив газ, варити дітям їсти ні на чому.

Жінка з дев'ятирічним сином перебралася до тітки у Київ. Тут зможуть пожити до осені, коли малому треба йти до школи. Лариса боїться опинитися на вулиці. Каже, в інтернеті бачила оголошення про продаж свого житла. Ми зателефонували до її колишнього чоловіка, однак той одразу поклав трубку. Поговорити вдалося з його мамою, на яку і оформлена горезвісна  квартира. Та заспокоює - ніякої афери.

Валентина Іванівна, власниця квартири:

- Зараз просто дві недільки треба почекати, бо Лариса дзвонила. Я їй сказала, що я даю на тебе, як то воно називається, господи боже, ну в нотаріуса завіряється, довєрєнность, щоб ти зробила дарствєнну на сина Женю, тобто мого внука, і на Анну, свою дочку, і все.

Однак Лариса вже нікому не вірить. Тож наскільки щирі слова її колишньої свекрухи, покаже час.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.