Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Алчевську через витік доменного газу двоє працівників загинули на місці, ще троє - в реанімації

17 серпня 2012, 23:21
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 серпня 23:21

Нещасний випадок на Луганщині. На Алчевському меткомбінаті, в цеху бригада ремонтувала обладнання. Стався витік доменного газу. Двоє працівників загинули на місці, ще троє - в реанімації.

Наталя прийшла в лікарню провідати чоловіка - він серед тих, хто постраждав найбільше. До відділення реанімації жінку поки що не пускають.

Наталя Салазька, дружина постраждалого:

- Мне позвонил друг его и сказал, что в тяжелом состоянии забрали в реанимацию, он сказал, что вынесли его на руках и в реанимацию.

Трагедія сталася на меткомбінаті о десятій ранку. Бригада ремонтників лагодила обладнання, коли відбувся витік доменного газу. Вдихнувши його, двоє робітників загинули на місці. Ще трьох доправили в лікарню. 

Олег Дудник, завідувач відділення реанімації Алчевської міської лікарні:

- Двое поступивших - в тяжелом состоянии. В тяжелой мозговой коме. Проведены все необходимые мероприятия. Мы надеемся, что все пройдет без инвалидизации.

Спеціальна комісія розслідує на підприємстві причини надзвичайної ситуації. Керівництво заводу обіцяє допомогу родинам загиблих та постраждалих.

Тарас Шевченко, генеральний директор Алчевського меткомбінату:

- Металлургия, друзья, это отрасль, где много ручного труда и много опасных мест, и иногда подобные случаи происходят.

Перші результати спецкомісія обіцяє оприлюднити завтра. Але прокуратура вже порушила кримінальну справу за фактом нещасного випадку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ПУСТЬ ЛЮДИ ВЫЖИВУТ,СТРАШНО
Елена 18.08.2012, 08:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.