Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Школяр загинув у Києві при зіткненні скутера з легковиком

20 серпня 2012, 21:07
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 серпня 21:07

Страшне зіткнення скутера з легковиком позбавило життя 16-річного хлопця. Ще один школяр у лікарні. Аварія сталася в Києві, вночі.

Кермувальник елітної БМВ не стримує емоцій й помітно нервується.

Олександр, водій БМВ:

- Я вообще не заметил, на перекрестке с улицей Стадионной я сбил мотороллер.

Глуха ніч, мряка. Легковик стартує зі світлофора. Швидкість невелика, до того ж і дорога вгору йде. Аж раптом - скутер, де взявся, наче фантом. 

Олександр, водій БМВ:

- Он меня не пропустил и у него, помимо этого, не было никаких габаритных огней, ни фар, ничего, он просто появился из неоткудова, его вообще не было.  

Далі тільки глухо стукнуло. Невеличка Хонда вдарилася в капот БМВ, добряче його зім'явши. Сам моторолер розтрощений. Позлітало взуття з шістнадцятирічного кермувальника. Швидка забрала його до лікарні. Але дорогою він помер. Довезли пасажира. Він у реанімації із травмами голови, грудей, живота й струсом мізків. Двадцятисемирічний водій БМВ ушкоджень не дістав. Лікуватиме хіба що психіку, бо на таке завершення нічної поїздки не очікував. Причини трагічної ДТП з'ясовуватимуть слідчі. Утім, досвідчених місцевих автовласників пригода не дивує.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Якщо не статистика, то водії кажуть - це перехрестя небезпечне. Аварії тут стаються через неуважність самих кермувальників та рельєф місцевості.

Вулиця Урицького - справжній узвіз, а поворот ліворуч - на Стадіонну - доволі жвавий. Тож часто, аби проскочити перед автами, що підіймаються вгору, головною дорогою, водії вдаються до небезпечних маневрів. Вочевидь, так само перед БМВ хотів проїхати й скутер.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
трепло етот бмв,на 11 сек видно што светофор не роботает,гонщик,херов......а я потерял двух друзей!
андрей 24.08.2012, 22:26 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.