Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині при зсуві піску загинув підліток

20 серпня 2012, 22:44
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 серпня 22:44

14-річний хлопець загинув під шаром піску в селі Бездрику на Сумщині. Підлітка самотужки намагався відкопати його приятель, а коли зрозумів, що не дасть ради - покликав на допомогу дорослих. Ті витягли школяра, та медики, що прибули на виклик, врятувати його вже не змогли.

Хлопці на велосипедах ганяли околицями, десь за кілометр від села в яру вподобали розмитий кар'єр. Звідти дорослі тягали пісок на господарські потреби, а дітлахи полюбляли там гратися.   

Валентина Матвієнко, Бездрицький сільський голова:

- Зі слів одного з односельців, вони перед цим днем там гралися. Їх було чимало, він пас корів і їх звідтіля проганяв, а на другий день приїхали вони вдвох.

Приятелі затримуватися наміру не мали: спробували лише сфотографуватися.

Юлія Зайцева, кореспондентка:

- Сашко хотів закарбувати себе господарем гори. Він стояв на самому краєчку. Та піщано-глиняна брила не витримала і рухнула до низу. Хлопця з головою накрило ось такими глибами.

Олексій, приятель загиблого:

- Він поліз, а воно як лавина оце снєжная, шла і отета накрила. Я сразу начав рить. У мене он під нігтями, я начав рить, а там етот дєд пас, я їх позвав. Вони тоже помогали. А потом начали дзвонить.

Телефонували до родичів, рятувальників і швидкої допомоги. Поки ті їхали, хлопця відкопали з-під завалу. Медики довго намагалися реанімувати підлітка, та марно - під шаром піску Сашко задихнувся. Місце трагедії ретельно дослідили правоохоронці. Кваліфікували її як нещасний випадок.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- За фактом загибелі дитини кримінальна справа не порушена. Проводиться детальна перевірка, попередньо встановлено, що причиною нещасного випадку став зсув ґрунту внаслідок дитячої необачності.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.