Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подружжя з Вінничини планувало продати дитину, аби зробити ремонт

20 серпня 2012, 23:22
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 серпня 23:22

30 тисяч гривень за дитину. Саме стільки правило за власного сина подружжя з Вінничини. Зі слів батьків, продати хлопчика їх спонукала скрута, адже сталих заробітків у родини не було. За вторговані гроші вони хотіли зробити ремонт у хаті.

Кому з дорослих спало на думку продати п'ятирічного сина незнайомій жінці з Вінниці - нині намагаються з'ясувати  правоохоронці. Кожне з подружжя вказує одне на одного.

Надія, мати дитини:

- В Саші виникла така ідея, що він продасть дитину і купить там мотоблок собі. Холодільник. Стєнку. Зробить діван. В общем, меблі. І зробить в хаті ремонт.

Василя жінка народила в першому шлюбі, в сім'ї є ще трирічна дівчинка. Нині Надія заміжня вдруге й готується стати матір'ю втретє. Її чоловік не приховує, що зважилися на ще одну дитину заради грошової допомоги від держави.

Олександр, вітчим дитини:

- Він мені як рідний син. Він мене любив (плаче).  Як рідного батька. Жінка. Дурна психічно на голову. Каже - чого ти такий дурний.  Трошки візьмем грошей. Зробим ремонт вдома. Я кажу до неї - нашо нам ті гроші. Буде в нас третя дитина. Тоді якось будем по-маленьку викорабківатися з цього всього.

Що подружжя шукає покупця на дитину, стало відомо правоохоронцям. Тоді з'явилася "підставна" вінничанка. Спочатку  йшлося про 40 тисяч гривень. Але погодилися на тридцять.

Сергій Висоцький, старший дільничний інспектор Мурованокуриловецького МВ міліції:

- За п'ять кілометрів від рідного села. В заброшеній будівлі батьки привели за руку свого п'ятирічного сина Василя, щоб продати незнайомій людині. Тут вони всі і були затримані працівниками міліції.   

Нині малюки на обстеженні в районній лікарні, бо жили вони в жахливих умовах. Районне ж управління у справах дітей надіслало клопотання до прокуратури, аби позбавити дорослих батьківських прав.

Олександр Глянько, керівник управління УМВС України у Вінницькій області:

- Предоставили нам также информацию, что этот ребенок практически не был нужен этой семье, о продаже знали и бабушка с дедушкой этого ребенка, и есть сейчас информация, которую мы проверяем, по поводу того, что они пытались от этого ребенка избавится еще несколько лет назад.

Вітчим дитини тепер в ізоляторі тимчасово тримання, а стосовно матері вжито запобіжного заходу - вона підписала зобов'язання про невиїзд. За фактом спроби продажу малюка порушено кримінальну справу. Тепер подружжю загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Васька має хорошого захисника в образі святого Василя, не дав його мамі втопити а тепер ще й "продати"...
Таня 27.08.2012, 16:02 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.