Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП за вихідні

20 серпня 2012, 23:37
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 серпня 23:37

Деу Ланос із шістьма пасажирами в салоні перекинувся і впав у кювет під Каневом на Київщині. Як наслідок - п'ятеро дорослих травмовані, восьмирічна дитина загинула. Троє людей утратили життя на Вінничині, а на Кіровоградщині ушкоджень дістали білоруси.

Страшна смерть на Вінничині. Родина з трирічною дитиною йшла узбіччям. Раптом на них перекинулася вантажівка з напівпричепом, завантаженим щебенем. 43-річна жінка, її донька та трирічний онук загинули. Проти водія КрАЗа порушили кримінальну справу.

Олександр Тютюнник, керівник відділу управління УМВС України у Вінницькій області:

- На даний час відпрацьовується версія щодо несправності автомобіля, призначаються експертизи. Водій висунув версію про те, що на момент дорожньо-транпортної пригоди була несправна гальмівна система.

+++

Ще один пішохід загинув під колесами вантажівки у Дніпропетровську. Аварія сталася  поблизу трамвайної зупинки. 47-річний колишній правоохоронець перетинав дорогу на зелене світло та впав, бо був напідпитку. Звалився просто під машину, що зупинилася на світлофорі. Людини на шляху водій не побачив, тож рушив просто по ній.

Володимир, водій вантажівки:

- Ну ехал, стал на светофоре. Впереди там две или три машины было стояли. Я стал, ждал, когда они уедут. Допустим, и светофор загорелся зеленый. И только начал трогаться, эти кричат, там переходили пьяные дорогу. Этих я видел, что перешли пьяные, а этот, видать, тут яма, вот видите, там вода была после дождя, он, видать, подскользнулся пьяный и упал прямо под колесо, а я в этот момент начал трогаться.

+++
Одна людина травмована, чотири авта розтрощено - такі наслідки іншої ДТП у Дніпропетровську. Тут зіткнулися одразу три позашляховики й ВАЗ. Аварія сталася посеред білого дня на регульованому світлофором перехресті. Спочатку не роз'їхалися Жигулі та Тойота Прадо. Від удару машини полетіли на інші авта. Японець ударив Тойоту РАВ-4, а ВАЗ - Міцубіші Паджеро. Відкриту черепну травму, струс мозку та перелам гомілки дістав 22-річний кермувальник Жигулів. Хто ж винен і має заплатити гроші на ремонт автівок - з'ясовує слідство.

Сергій, водій Міцубіші:

- Джип ехал на разрешающий светофор?

- Я уже видел, как он ударил. Я не видел, на какой он свет ехал. Мы еще стояли. Во всяком случае, мы стояли. Мигали оба. По-моему, и оттуда, и оттуда мигал. То есть они ни тот, ни тот не тормознул.

+++
На Кіровоградщині в ДТП травмовано чотирьох громадян Білорусі. Пригода сталася вранці на дорозі Ульянівка-Миколаїв. Від удару спалахнула пожежа. За припущеннями, винуватець аварії - водій КІА, який почав обгін, не впевнившись, що  маневр безпечний. Коли порушник вилетів на зустрічну - наскочив на Пежо. Білоруси в ньому дістали політравм, переламів ніг і рук.

+++

Ще одна вранішня ДТП забрала два житті на Луганщині. Водій "копійки" на перехресті не пропустив іншої ВАЗівки. Як наслідок - кермувальник одного авта і його пасажирка загинули, ще 7-ро осіб травмовані. З іронії долі, люди їхали на цвинтар, де днем раніше поховали родича.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.